kuba00161 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Byłem w Suwałkach cztery lata temu na wakacjach,odwiedziłem tą rzekę,tak czystej wody nie spotkałem nigdy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Byłem w zeszłym roku kilka dni na Czarnej,nie wygląda to dobrze. Panowie z robalami dalej siedzą. Rzeka śliczna,widoki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 a to 2014 myślałem że 2015. Spytam się jeszcze, znasz miejsca gdzie z brzegu da radę łowić na czarnej? Byłem w okolicach Studzianego Lasu i Potaszni to tam raczej spodniobuty, a póki co jeszcze raczej za zimno.Ja łowię na odcinku ZO PZW Białystok. W niektórych miejscach da się bez wchodzenia do wody, ale wg mnie pstrągi bez woderów/spodniobutów to tak jak trolling bez łódki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajojeq Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja łowię na odcinku ZO PZW Białystok. W niektórych miejscach da się bez wchodzenia do wody, ale wg mnie pstrągi bez woderów/spodniobutów to tak jak trolling bez łódki.No na niektórych rzekach nie ma potrzeby jednak tutaj też brałem, jeżeli się uda to za tydzień odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Cześć, wybieram się w weekend, zabrać świder do lodu , czy da się łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Gdyby któryś z Was się wybierał, to woda niska i czysta, nieliczne nawisy łowić by się dało, żeby nie kajaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam. Panowie właśnie zawitałem na podlasiu na kilka dni przed świętami specjalnie żeby połowić.Jakieś sugestie gdzie najlepiej szukać kropków? Jakie rzeki, jakie odcinki? Moje wszystkie rybki wracją do wody więc bez obaw Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś mi coś podpowie zanim wrócę na swoje kujawsko-pomorskie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam. Panowie właśnie zawitałem na podlasiu na kilka dni przed świętami specjalnie żeby połowić.Jakieś sugestie gdzie najlepiej szukać kropków? Jakie rzeki, jakie odcinki? Moje wszystkie rybki wracją do wody więc bez obaw Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś mi coś podpowie zanim wrócę na swoje kujawsko-pomorskie wody Odezwij sie na priv Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 WitamLatem wybieram się na Podlasie na tytułową rzekę, kilka dni spływu i kilka kolejnych na rowery, spacery itpJadę już kolejny raz bo rzeka i tereny piękne, ale tym razem mam zamiar zabrać lekkiego spina, przynęty to głownie smużaki, gumowe Pijawki, nimfy itp interesują mnie głównie Klenie, Okonie, może Pstrąg, może Szczupak. Z tego co wyczytałem zarządcą wody jest ZO Białystok (czy coś się zmieniło?) Jak wygląda obecny rybostan pod względem gatunków ryb ? Wielkie dziękiMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 W wodzie z roku na rok coraz więcej szczupaka. Klenia sporo. Okoń jest ale raczej drobny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 ... co do przynęt, z doświadczenia, Rapale 7cm w odpowiednich kolorach do pudełka, ślazurki dają radę.Trait fajnie sprawdza się z prądem. Jigi są bardzo skuteczne, czarne zonkery i żabo-myszy w odcieniach zieleni / niebieskiego. Odpowiadają zębatym. Z pierza to streamery, czarno-białe na czeburaszce, u mnie główki Gurza. Co do kija to zapewne dłuższy i nie taki lajt. Zębata 70 to nie rzadkość. Oczywiście cieplejszą porą warunki się zmieniają, rzeka zarasta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 A coś może o Marysze? Czarna Hańcza pewnie już w czerwcu będzie okupowana przez kajaki o lipcu to nawet nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommoss Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 W lipcu to kajakowa autostrada lepiej nie wchodzić do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi