Planuję wybrać się nad nowe dla mnie jezioro. A że nie można używać tam silników spalinowych, a ja nie posiadam elektryka, będę misiał wiosłować Wiem, że w jeziorze są sandacze i chciałbym, żeby ktoś na podstawie mapki pomógł mi wytypować jakieś sandaczowe miejsce, jeśli jest to możliwe. Nie chcę wiosłować cały dzień i nie namierzyć ryb, chociaż tak też może być W które miejsce patrząc na mapkę udali byście się najpierw? Nigdy nie korzystałem z map batymetrycznych i jeszcze nie mam orientacji, który spadek jest łagodny, który stromy itd. Z góry dzięki
Pytanie
wisnia023
Planuję wybrać się nad nowe dla mnie jezioro. A że nie można używać tam silników spalinowych, a ja nie posiadam elektryka, będę misiał wiosłować
Wiem, że w jeziorze są sandacze i chciałbym, żeby ktoś na podstawie mapki pomógł mi wytypować jakieś sandaczowe miejsce, jeśli jest to możliwe. Nie chcę wiosłować cały dzień i nie namierzyć ryb, chociaż tak też może być
W które miejsce patrząc na mapkę udali byście się najpierw? Nigdy nie korzystałem z map batymetrycznych i jeszcze nie mam orientacji, który spadek jest łagodny, który stromy itd. Z góry dzięki 
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi