Skocz do zawartości

Daiwa alphas sv tw 800 opinie.

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Pany, na pewno łowił ktoś dłużej tym multiplikatorem i może napisze kilka zdań na temat jego walorów użytkowych ?

Tak naprawdę to interesuje mnie ile minimalnie poda dołem we względnym komforcie.

W razie gdyby na na forum toczyła się już dyskusja dotycząca tego modelu to proszę przenieść.

Dziękuję.

Edytowane przez S.N.

Pany, na pewno łowił ktoś dłużej tym multiplikatorem i może napisze kilka zdań na temat jego walorów użytkowych ?

Tak naprawdę to interesuje mnie ile minimalnie poda dołem we względnym komforcie.

W razie gdyby na na forum toczyła się już dyskusja dotycząca tego modelu to proszę przenieść.

Dziękuję.

Z tuningowane szpula to od 1/2 gr :)

Uzywam tego multika od 1,5 roku,na orginalnej szpuli SV ogarnia u mnie 5-20g z tym ze te 5g to absolutne minimum,zeby wykozystac potencjal multika.Ze szpula Roro za cholere nie pamietam o jakiej wadze,multik dzialal przy kiju na pstrazki do 7g, i na tej szpuli ze stalym induktorem 2,5-3g to minimum zeby swobodnie pitch-owac.Mozna i mniej nalozyc na koniec linki i jakos tam rzucac, ale ja sie nie lubie katowac,zwaszcza ze mam maszynki,ktore seryjnie obsluza te 1,5-2g.

Edytowane przez Paavo
  • Like 3

• 2 lata później...

Czy ktoś może użytkuje takowy multik z Japonii? Interesuje mnie głównie czy przy kiju od 4g ogarnie mi woblerki na standardowej szpulce bądź jakiejś tuningowej? No i czy ogólnie opłaca się go zakupić czy może jest jakaś inna lepsza wersja?

Edytowane przez Pat92

Czy ktoś może użytkuje takowy multik z Japonii? Interesuje mnie głównie czy przy kiju od 4g ogarnie mi woblerki na standardowej szpulce bądź jakiejś tuningowej? No i czy ogólnie opłaca się go zakupić czy może jest jakaś inna lepsza wersja?

Jeśli zakupisz wersję z Dopiskiem „S” to ogarnie , on na podstawowym wyposażeniu wtedy ma płytką szpulkę i nie trzeba nic kombinować za bardzo. Nie jest to Multik do bfs , ale 4 gramy ogarnie :) Miałem i polecam :)