SlawekNikt Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) Pany, na pewno łowił ktoś dłużej tym multiplikatorem i może napisze kilka zdań na temat jego walorów użytkowych ?Tak naprawdę to interesuje mnie ile minimalnie poda dołem we względnym komforcie. W razie gdyby na na forum toczyła się już dyskusja dotycząca tego modelu to proszę przenieść.Dziękuję. Edytowane 10 Maja 2023 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Cześć Sławek.Tu masz trochę info. Pewnie już czytałeś ale nie zaszkodzi luknąć jeszcze raz. https://japantackle.com/casting-reels/reg0000329.html Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 11 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Pany, na pewno łowił ktoś dłużej tym multiplikatorem i może napisze kilka zdań na temat jego walorów użytkowych ?Tak naprawdę to interesuje mnie ile minimalnie poda dołem we względnym komforcie. W razie gdyby na na forum toczyła się już dyskusja dotycząca tego modelu to proszę przenieść.Dziękuję.Z tuningowane szpula to od 1/2 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 (edytowane) Uzywam tego multika od 1,5 roku,na orginalnej szpuli SV ogarnia u mnie 5-20g z tym ze te 5g to absolutne minimum,zeby wykozystac potencjal multika.Ze szpula Roro za cholere nie pamietam o jakiej wadze,multik dzialal przy kiju na pstrazki do 7g, i na tej szpuli ze stalym induktorem 2,5-3g to minimum zeby swobodnie pitch-owac.Mozna i mniej nalozyc na koniec linki i jakos tam rzucac, ale ja sie nie lubie katowac,zwaszcza ze mam maszynki,ktore seryjnie obsluza te 1,5-2g. Edytowane 12 Maja 2023 przez Paavo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca (edytowane) Czy ktoś może użytkuje takowy multik z Japonii? Interesuje mnie głównie czy przy kiju od 4g ogarnie mi woblerki na standardowej szpulce bądź jakiejś tuningowej? No i czy ogólnie opłaca się go zakupić czy może jest jakaś inna lepsza wersja? Edytowane 5 Czerwca przez Pat92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Czy ktoś może użytkuje takowy multik z Japonii? Interesuje mnie głównie czy przy kiju od 4g ogarnie mi woblerki na standardowej szpulce bądź jakiejś tuningowej? No i czy ogólnie opłaca się go zakupić czy może jest jakaś inna lepsza wersja? Jeśli zakupisz wersję z Dopiskiem „S” to ogarnie , on na podstawowym wyposażeniu wtedy ma płytką szpulkę i nie trzeba nic kombinować za bardzo. Nie jest to Multik do bfs , ale 4 gramy ogarnie Miałem i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Wersja bez dopisku S od 5 gramów również działa zaskakująco sensownie i nie ma problemu z nawinięciem rozsądnej ilości grubszej linki. Polecam sprawdzić ile na jaką szpulę i jakiej linki wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi