Rheinangler Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Widziałem je na filmie w moherowej telewizji i wydają się bardzo pancerne i lekkie zarazem.Będę wdzięczny za kilka slow od tych co je mieli kilka razy na nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Jeśli dobrze kojarzę to kolega @wobler129 takowych używa już z rok. w tym wątku jest o nich, chyba dwóch użytkownikówhttp://jerkbait.pl/t...y/page__st__100 Edytowane 17 Października 2012 przez elmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dzięki,- prosze o jeszcze,- czyli coś z praktyki noszenia i patrzenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Czy te okulary mają polaryzację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Bazując na programach TV Trwam to tak mają polaryzację, choć sam tego nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zadzwoniłem do firmy i powiedziano mi, że mają wszystkie niezbędne bajery, miedzy innymi filtr polaryzacjony.Model 003 nabyłem za kwotę 220zł z wysyłką.Napisze jak sie sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 @Rheinangler Gdzie nabyłeś jeśli można, przez internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Na stronie producenta widnieje wpis, ze nie sprzedają osobą prywatnym i w zakładce gdzie można kupić znalazłem listę sklepów, jako, że mieszkam za granica zadzwoniłem do kilku z ww sklapów z pytaniem, czy mają, co o nich wiedzą i co doradzają,- ot taki wywiad...Niestety oprócz informacji cenowej, od-do niewiele sie dowiedziałem. Za kazdym razem padała odpowiedź - jak se Pan wybierzesz to my zamówimy i sprzedamy Panu.Czyli typowe bezmyślne pośrednicto.... Zadzwoniłem wiec do firmy i tu było już lepiej, Pani podała modele w ktrych wkładali odpowiednie szkiełka do tych swoich pancernych oprawek. Dostępne kolory szkieł to amber (zółty-rozjaśniający), niebieski i grafitowy. Wybrałem kolor szkieł i oprawkę i wczoraj dostałem maila z kontem do wpłaty, zrobiono wyjątek dla "obcokrajowca" i wyślą mi opkulary jak dostaną na konto kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Dziś dotarły do mnie zamówione okulary.Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne Są leciuteńkie, leżą jak przyspawane do twarzy, jutro nad wodę a ponieważ zrobiło sie mroźno i słonecznie to będzie dobra okazja sprawdzić.Zostały przysłane w gustownym czarnym i mocnym etui ze szlufka do podczepienia w kamizelce i miekka szmatka w srodku do czyszczenia.Obsługa wzorowa,- polecam Edytowane 27 Października 2012 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak, mam te okulary. Piłuję od około roku żółte-pomarańczowe szkła + drugie szare, jestem bardzo zadowolony. W przeciągu roku użytkowania np. Jaxonów kleiłem je na super glue kilka razy, tutaj wszystko jest tak jak było na początku. Są bardzo lekkie i mocne, ładnie wyglądają i chronią oczy. Mam też takie z niebieskimi szkłami - ale zbyt krótko by móc pisać opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Rheinangler a czy mógłbyś wstawić jakieś foto jak wygląda ten model 003 który nabyłeś? Też jestem zainteresowany tymi brylkami,a znależć je graniczy niemal z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Tutaj możesz zobaczyć modele:http://www.liwlewant.pl/okulary/przeciwsloneczne/ Edytowane 27 Października 2012 przez angler1212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 o,- i inny angler mnie wyręczył,- dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Piękne dzięki Panowie! Właśnie o coś takiego mi chodziło.Orientujecie się może jak kształtują się ceny modeli 001 i 002? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Pewnie podobnie, zadzwoń do któregoś z podanych salonów, napewno Ci powiedzą - jak podasz model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To że okularki są leciutkie,pancerne i super leżą na twarzy to już wiadomo,a jak spisują się nad wodą? Chodzi mi oczywiście o polaryzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wielkiego słońca dziś nie było, ale tę drażniącą rozmytą jasność zmieniały wspaniale w przyjazną dla oka ferię szarości.Polaryzacja jak chodzi o widzialność w wodzie ,- super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Tak jak kolega wyżej pisze - ja nie zdawałem sobie nigdy sprawy jako młody, że woda może męczyć oczy. Teraz jak zapomnę okularów nad wodę to strasznie żałuję. Oczy są suche, pieką, męczą się. Okulary pięknie zmieniają promienie słońca na tafli wody w przyjemny dla oka widok. PozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Cześć, czy po dłuższym użytkowaniu koledzy ciągle zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ja mam ponad rok - wszystkie pory roku - jestem zadowolony, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odgrzeje kotleta. Ktos cos podpowie w jaki kolor sie pchac? Czy to bez znaczenia? Lekko przyciemniane, czy moze niebieskie, pomarańczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jak uniwersalny to np szary Moze jeszcze kiedys jakies zolte doloze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Myślę intensywnie nad nimi, ale zastanawiam sie czy warto do (prze) płacac skoro polaroidy można mieć za 200zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Spotkałem się z opinią, że przy tych oprawkach sporo światła dostaje się górą i bokami.. Faktycznie mają taką przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi