uzytkownikcasta123 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Obstawiam, że koledze sie skonczyly impulsy dlatego nie odpisuje na smsy, akurat po tym jak mu przelałem 5 stówek Kolego, miałeś wysłać młynek dwa dni temu, martwię się o Ciebie...@FRS1985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Nie chciałbym być jakimś adwokatem ale brałem coś ze 2 razy od tego użytkownika i było zawsze ok. 2 dni to jeszcze nie jest chyba duży poślizg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownikcasta123 Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 to co napisales daje nadzieje, ja koledze przelalem siano we wtorek i od tego czasu kontakt jest bardzo ciezki, co jest dla mnie bynajmniej nierzozumiale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) Miałem tak samo, tylko w moim przypadku wziął kasę, a i tak kołowrotek sprzedał komuś innemu.Mnie prosił o błyskawiczny przelew bo podobno na leki nie miał.Tak zwana ''chwilówka '' bez procentu. Edytowane 13 Maja 2023 przez cyprys19 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownikcasta123 Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 masz jakies jego dane? jakim cudem takie rzeczy tu nie sa naglasniane??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownikcasta123 Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 wogole zrobilem zajebisty interes, sprzedalem swojego multika, kupilem nowego i nie mam teraz zadnego i nie jade na wyjazd jesli sprawa sie nie wyjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Danych nie mam, a nawet jeśli bym miał to rodo nie pozwala się nimi dzielić. Robiłeś przelew to chyba dane masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 jakim cudem takie rzeczy tu nie sa naglasniane???Przeczytaj regualmin to może będziesz "bynajmniej" wiedział. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 A jak kupiłeś ten kołowrotek skoro gość ma status ''forumowicz bez giełdy ''? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 to co napisales daje nadzieje, ja koledze przelalem siano we wtorek i od tego czasu kontakt jest bardzo ciezki, co jest dla mnie bynajmniej nierzozumiale...Jak przelałeś siano zamiast pieniędzy, to co się dziwisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 A jak kupiłeś ten kołowrotek skoro gość ma status ''forumowicz bez giełdy ''? Pewnie pisał do niego tak jak i do mnie ze ma na handel kołowrotek Ja odpuściłem temat gdy zobaczył status bez giełdy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian B. Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Do mnie też wczoraj napisał, że ma stradica na sprzedaż, ale po przeczytaniu tego tematu też odpuszczam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Drodzy koledzy , nikt tutaj nikogo nie oszukal i nie ma zamiaru , wszystkie moje problemy z wysyłem towaru związane są z moją nowa praca za granicą . Jeśli ktoś czeka zbyt długo , albo nie może poczekać , zwracam pieniążki za każdym razem i zapewniam że nic złego się nie dzieje. Kolega cyprys wie najlepiej co jak i po co , bo przecież on jest najbardziej pokrzywdzony bo nie dostał tego stradica i dobrze bo przynajmniej nie sprzedałem za darmo , jestem użytkownikiem bez giełdy też po części dzięki koledze cyprys to koleżeńska dusza . A że sprzedawałem dużo często powielały mi się przedmioty na kolejnej aukcji , i za to nalałem punkty których zresztą nikt też z tego forum mi nie skasował twierdząc że to ja miałem się upominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) Miałem tak samo, tylko w moim przypadku wziął kasę, a i tak kołowrotek sprzedał komuś innemu.Mnie prosił o błyskawiczny przelew bo podobno na leki nie miał.Tak zwana ''chwilówka '' bez procentu.Kolego wsadź swoje teorie w tyłek. Mam twojego mobingowania mojej osoby po dziorki w nosie , cieszę się do dzisiaj że to nie ty cieszysz się stradikiem za grosze. Jesteś zwykły frajer zawistna dupa i robisz ludziom pod górkę w dodatku po koleżeńsku skutecznie zblokowakes mi giełdę z koleszkami z pedał teamu. Jprd. Co za człowiek. W ogóle po cuj... Się wypowiadasz jak nie znasz ani mnie ani mojej sytuacji , nic. Zamknij w końcu pi... Dziękuję. No cóż, dawno już chyba tutaj nie było równie chamskiej wiązanki dziękujemy za udział w forum, wystarczy... Edytowane 29 Maja 2023 przez Jano 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Ojjj kolego z tym „frajerem” to chyba przesadziles 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Kolego wsadź swoje teorie w tyłek. Mam twojego mobingowania mojej osoby po dziorki w nosie , cieszę się do dzisiaj że to nie ty cieszysz się stradikiem za grosze. Jesteś zwykły frajer zawistna dupa i robisz ludziom pod górkę w dodatku po koleżeńsku skutecznie zblokowakes mi giełdę z koleszkami z pedał teamu. Jprd. Co za człowiek. W ogóle po cuj... Się wypowiadasz jak nie znasz ani mnie ani mojej sytuacji , nic. Zamknij w końcu pi... Dziękuję.Chyba ktoś ci ten tekst napisał? Przeczytaj i pomyśl zanim opublikujesz! DNO!!!!!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Kolego wsadź swoje teorie w tyłek. Mam twojego mobingowania mojej osoby po dziorki w nosie , cieszę się do dzisiaj że to nie ty cieszysz się stradikiem za grosze. Jesteś zwykły frajer zawistna dupa i robisz ludziom pod górkę w dodatku po koleżeńsku skutecznie zblokowakes mi giełdę z koleszkami z pedał teamu. Jprd. Co za człowiek. W ogóle po cuj... Się wypowiadasz jak nie znasz ani mnie ani mojej sytuacji , nic. Zamknij w końcu pi... Dziękuję.Kolego, po tej wypowiedzi nie trzeba Cię znać osobiscie, aby mieć zdanie na Twój temat. Jeśli zablokowano Ci giełdę, tzn, że łamałeś jej regulamin, wiec czemu winisz o to cały świat, zamiast siebie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Nikogo Twoje osobiste problemy nie interesują, wystawiasz cos na sprzedaż to powinieneś mieć możliwość przeprowadzenia transakcji. Jeśli tak nie jest to nie wystawiaj przedmiotów, nikt nie będzie miał wtedy pretensji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) No co mam odpisać....W celu sprostowania to nie ja przyznaję punkty, a bardzo bym chciał. Przed weekendem odezwał się do mnie kolejny Kolega, któremu sprzedałeś towar, ale niestety się nie doczekał.Reszty nawet nie będę komentował Edytowane 29 Maja 2023 przez cyprys19 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi