Skocz do zawartości

@frs1985 Przemku prosze o kontakt

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem tak samo, tylko w moim przypadku wziął kasę, a i tak kołowrotek sprzedał komuś innemu.

Mnie prosił o błyskawiczny przelew bo podobno na leki nie miał.

Tak zwana ''chwilówka '' bez procentu.

Edytowane przez cyprys19
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Drodzy koledzy , nikt tutaj nikogo nie oszukal i nie ma zamiaru , wszystkie moje problemy z wysyłem towaru związane są z moją nowa praca za granicą . Jeśli ktoś czeka zbyt długo , albo nie może poczekać , zwracam pieniążki za każdym razem i zapewniam że nic złego się nie dzieje. Kolega cyprys wie najlepiej co jak i po co , bo przecież on jest najbardziej pokrzywdzony bo nie dostał tego stradica i dobrze bo przynajmniej nie sprzedałem za darmo , jestem użytkownikiem bez giełdy też po części dzięki koledze cyprys to koleżeńska dusza . A że sprzedawałem dużo często powielały mi się przedmioty na kolejnej aukcji , i za to nalałem punkty których zresztą nikt też z tego forum mi nie skasował twierdząc że to ja miałem się upominać.

Miałem tak samo, tylko w moim przypadku wziął kasę, a i tak kołowrotek sprzedał komuś innemu.

Mnie prosił o błyskawiczny przelew bo podobno na leki nie miał.

Tak zwana ''chwilówka '' bez procentu.

Kolego wsadź swoje teorie w tyłek. Mam twojego mobingowania mojej osoby po dziorki w nosie , cieszę się do dzisiaj że to nie ty cieszysz się stradikiem za grosze. Jesteś zwykły frajer zawistna dupa i robisz ludziom pod górkę w dodatku po koleżeńsku skutecznie zblokowakes mi giełdę z koleszkami z pedał teamu. Jprd. Co za człowiek. W ogóle po cuj... Się wypowiadasz jak nie znasz ani mnie ani mojej sytuacji , nic. Zamknij w końcu pi... Dziękuję.

No cóż, dawno już chyba tutaj nie było równie chamskiej wiązanki  :blink: 

dziękujemy za udział w forum, wystarczy...

Edytowane przez Jano
  • Like 3

Kolego wsadź swoje teorie w tyłek. Mam twojego mobingowania mojej osoby po dziorki w nosie , cieszę się do dzisiaj że to nie ty cieszysz się stradikiem za grosze. Jesteś zwykły frajer zawistna dupa i robisz ludziom pod górkę w dodatku po koleżeńsku skutecznie zblokowakes mi giełdę z koleszkami z pedał teamu. Jprd. Co za człowiek. W ogóle po cuj... Się wypowiadasz jak nie znasz ani mnie ani mojej sytuacji , nic. Zamknij w końcu pi... Dziękuję.

Chyba ktoś ci ten tekst napisał? Przeczytaj i pomyśl zanim opublikujesz! DNO!!!!!!!

• Like 3

Kolego, po tej wypowiedzi nie trzeba Cię znać osobiscie, aby mieć zdanie na Twój temat. Jeśli zablokowano Ci giełdę, tzn, że łamałeś jej regulamin, wiec czemu winisz o to cały świat, zamiast siebie?

• Like 3

No co mam odpisać....

W celu sprostowania to nie ja przyznaję punkty, a bardzo bym chciał.

Przed weekendem odezwał się do mnie kolejny Kolega, któremu sprzedałeś towar, ale niestety się nie doczekał.

Reszty nawet nie będę komentował

Edytowane przez cyprys19
  • Like 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...