meps Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Jak mogę wystawić coś na giełdzie, wchodzę w dział wędki ale nie widzę żadnej zakładki ikony gdzie mogę napisać nowe ogłoszenie. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 A po co tak? "Sprzedaż sprzętu wędkarskiego" -> "Nowy" -> "Kategoria wpisu" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Problem w tym że nie widzę takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Z poziomu karty wyszukiwania nie wystawisz ogłoszenia. Jak napisał Jano, wejdź w dział "Sprzedaż sprzętu wędkarskiego" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Tyle lat na forum Dzięki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meps
Jak mogę wystawić coś na giełdzie, wchodzę w dział wędki ale nie widzę żadnej zakładki ikony gdzie mogę napisać nowe ogłoszenie. Ktoś pomoże?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi