PRZEEMAS7 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a mnie urzekł MHX P844-2 i koszt w okolicach Fenwicka.macałem kilka fenwicków ale jak w niedzielę po raz pierwszy rzuciłem i poprowadziłem przynętę P844 to nie odłożyłem go na bok.nie stety musiałem oddać dzisiaj MHX'a ale już po woli dopracowywany jest projekt kija dla mnie Jaka gramaturą łowiłeś? Sprawdzałeś przy jakiej gaśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKUZanderFun Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a jesli by wziac pod uwage smallmouth i St croix LES70MF, to czy jest temat do dyskusji czy od razu Fenwick zostaje w tyle ?......takie podchwytliwe pytanie :-) B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) PRZEEMAS7 NowyForumowicze33 postówLokalizacjaWarszawaNapisano wczoraj, 21:51 Użytkownik paawelek83 dnia 23 październik 2012 - 20:37 napisał a mnie urzekł MHX P844-2 i koszt w okolicach Fenwicka.macałem kilka fenwicków ale jak w niedzielę po raz pierwszy rzuciłem i poprowadziłem przynętę P844 to nie odłożyłem go na bok.nie stety musiałem oddać dzisiaj MHX'a ale już po woli dopracowywany jest projekt kija dla mnie Jaka gramaturą łowiłeś? Sprawdzałeś przy jakiej gaśnie? najlżej łowiłem 10g i 3' bez wiatru a najciężej 25g i 4'predator i to jest już na głębokim zapasie mocy tego kija, więcej już nie można.zacina sandacze bardzo skutecznie, jest lekki i zarazem mocny bo wczorajszy sandacz 70cm nawet ogonem nie ruszył podczas holu na skręconym na beton hamulcu. z większymi rybami również bez trudu sobie poradzi. Edytowane 24 Października 2012 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi