mleko_1 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja w tytule: Czy ktos ma jakies informacje o Jaxon Perseus wklejanka do 9 gram??? Moze na Ultra Light Spin ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 @mleko, W przedziale cenowym, w którym jak widzę poszukujesz UL'a powinieneś w pierwszej kolejności wziąć pod uwagę wklejanki kongera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 mam do sprzedania , kongera champion tango 2,40 do 8 gram8 razy na rybach stan idealny, korek czyściutki.Jakby co zapraszam na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 miałem tango świetna wędka za rozsądną kasę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja powiem tak: mialem tego Jaxona w rękach (albo to bylo do 17, nie pamietam ale napewno wklejanka) i nie przekonał mnie do siebie (akcja podchodząca pod kluche). Jaxona jedynym plusem jest ... cena a wg mnie przy wyborze kija to nienajlepszy wyznacznik. Obecne Jaxony do mnie nie przemawiaja pojawiaja sie w ofercie i najcześciej długo nie goszczą. Nie oczerniam tej firmy bo używam stale jednego szczupakowca Futura ale to perełka (tak jak Genesis np) i podobne serie już sie nie powtórzyły. Jesli dołozysz pare zlotych to moge ci polecic Kongera Tango ( łowiłem nim fajny kijek,wielu Ci go poleci, radzący sobie spokojnie z przyłowami) lub kije Mikado:- Lexus Saphire (świetny kij, szybka akcja, no niestety kosztuje ponad 3 stówki)- Competition Needle ( łowie nim obecnie, przeznaczony do okoni, niema go w ofercie ale jak poszukasz to możesz jeszcze znaleźć po sklepach, koszt kolo 190-180) Z tanszych kijków mozesz zobaczyc jeszcze Konger Aviator UL cw2-10(nie mialem w rekach) lub Mikado Tempation UFL do 18g (ciekawa wklejanka).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi