pitt Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 dostalem pierwsza wiadomosc od remka wczoraj polowili slabo, dzisiaj bylo juz duzo lepiej, z tego co remek pisze jest trudno, ryby stoja bardzo gleboko, nawet na 15 metrachzlapali kilka ladnych ryb w tym 3 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Kiedy wracają i kiedy fotorelacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Dopiero drugi dzień łowienia już mają wracać? PS Pitt a nie dwa metry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 No to nareszcie jakies wieści ,bo już myślałem , że sie chłopaki dali pożreć skandynawskim bestiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wczoraj bylo slabo, tylko jedna godna uwagi ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dzis tez nie lepiej. Zaloga Guzu/Xavi spiela jakiegos krokodyla, uwiesil sie na jacku.Szczupak jest chyba w trakcie migracji, ale jednak obstawilbym plycizny niz jigging. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Oj doswiadcza ich doswiadcza ...ciekawe jak tek krokodyl ich pozbawil zludzen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dzis tez nie lepiej. Zaloga Guzu/Xavi spiela jakiegos krokodyla, uwiesil sie na jacku.Szczupak jest chyba w trakcie migracji, ale jednak obstawilbym plycizny niz jigging.Te najwieksze zawsze zostają w wodzie Dokładnie szczupły juz migruje za śledziem, na płytkim zostały tylko niedobitki . Potwierdzili to Salmiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dokładnie szczupły juz migruje za śledziem, na płytkim zostały tylko niedobitki . Potwierdzili to Salmiaki Mnie taki niedobitek, co go Guzu spial, pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Wieczornych wiadomości jeszcze nie mam, ale o 14 stan był następujący: dwie 90+ Guzu i Xavi.Jest bardzo trudno i przewodnicy też mają problem ze znalezieniem ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Nie mogę sie doczekać relacji z wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wczoraj wyniki pod względem ilości nadal kiepskie. Xavi i guzu pokazali klasę łowiąc 92, 93 i 100cm (Guzu). Guzu z tą metrówką przeżył życiową historię (szczegóły pewnie w relacji).RemekSam nie mogę się jej doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To kiedy można się posdziewać pierwszych zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Kiedy wędkarska brać wraca do Ojczyzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Dziś zdecydowanie więcej brań. Szczupaki były bardzo aktywne przez 3-4 godziny. Największe to 93 Mateusza oraz 92 Remka. Poza tym 90+ na muchówkę (Remek, mucha od Jerrego) ale po paru minutach walki w okolicach łodzi ryba się spięła. Było to pierwsze branie i ryba na muchówkę podczas wyjadu.Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Bardzo sie ciesze z tego branka ...szkoda ze umknal ...mysle ze te poczatki muchowania Remka jeszcze zaowocuja . Martwi mnie natomiast prognoza pogody na Szwecje , z tego co widze nadchodzi niz deszczowy . Oby sie udalo te ostatnie dni polowic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Jeszcze jedno ...kiedy oni koncza i wracaja ?...wszystko co mile kiedys sie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Jeszcze jedno ...kiedy oni koncza i wracaja ?...wszystko co mile kiedys sie konczy Prawdopodobnie już skończyli. Jeżeli są bardzo uparci to mogą jeszcze połowić kilka godzin w sobotę z rana. O ile pamiętam o 11 trzeba opuścić domek i oddać łodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jeszcze jedno ...kiedy oni koncza i wracaja ?...wszystko co mile kiedys sie konczy Prawdopodobnie już skończyli. Jeżeli są bardzo uparci to mogą jeszcze połowić kilka godzin w sobotę z rana. O ile pamiętam o 11 trzeba opuścić domek i oddać łodzie. Jest 12:25 nawet jeżeli tam czas tak jak w UK godz do tyłu to już powinni skończyć i lecieć składać relację i przygotowywać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam, Ja juz w domu, chlopaki z tego co kojarze to akurat na statku. Widze ze relacja tu byla prawie LIVE Z tego co wiem chlopaki juz wiedza, ze swiat czeka na relacje i pewnie zareaguja adekwatnie. Powiem krotko: bylo super i dzialo sie DUZO Pozdrawiam z BCN Guzu p.s. o mojej przygodzie w relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witaj Guzu ...ciesze sie jak sto tysiecy diablow na wszystkie wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 To świetnie że udal się wyjazd Bardzo ciekaw tej przygody więc czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 też nie mogę się doczekać relacji ale świetnie, że połowiliście duużych ryb.Czekamy na relacje Guzu szczególnie ciekaw jestem co Tobie się przytrafiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Chyba każdy czeka na tę opowieść o przygodzie, wogóle może uchyl rąbka tajemnicy co to za przygoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Czy chlopcy sa juz w domach ?...czy jeszcze w drodze ? ktos cos wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi