rocky Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No dziś to już na pewno są i to wyspani i wypoczęci Może teraz wezmą się za pisanie A może rzucicie na początek choć garść info przed relacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Leżymy sobie z Mateuszem wygodnie na łodzi,deliktnie faluje woda,słoneczko praży,mówię do Mateusza żeby odpalił silnik bo zbliżamy się do skały-odpala otwieram oczy a tu szafa w mojej sypialni (brak Mateusza,wypadł czy co?) . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 hehehehe Mi też się już śni... I prześladuje mnie te ostatnie 5 minut łowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 szkoda... branie metrówki z roslagen poszło by w zapomnienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Cześć,Już w domu. Trudno tak od razu wejść z powrotem w rytm. Szwecja to piękny kraj. Spokojne drogi, mnóstwo fotoradarów i piękne widoki okraszone rybami. Było ciężko choć w sumie jesteśmy bardzo zadowoleni. Ten rok był bardzo dziwny. Raz szczupaki brały na płytkich 2m blatach, raz na 15m głębokości, a raz w środku trzcin (tak, tak - walka piękna jak linka próbuje ciąć bezskutecznie trzciny). Generalnie zatoka była mniej malownicza niż Roslagen ale większych ryb więcej. Choć łowiliśmy niewiele średnia długości była zadowalająca. Padło kilka 90+, metrówek, zaliczyliśmy mnóstwo wyjść dużych 90+, 1m+ ryb jednak te najczęściej wykonywały zwrot o 180 st. tuż przy burcie. Tak jak już wiecie swoje muchowanie zacząłem od niezłej przygody. Wszystko odbyło się na moich oczach ale o tym i o przygodzie Guzu w relacji, którą opublikujemy w przeciągu 2 tyg. (mnóstwo zdjęć, dużo do napisania). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Eh, a ja dzisiaj czuje jak mięśnie się regeneruja w jakis dziwny sposob, lepiej jakby sie regenerowaly na lodzi z wedka w Zatoce Syrsan:)Pozdrawiam i czekam na relacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witajcie. Już w domu, a w zasadzie to już w pracy... W tym roku było bardzo ciężko, zarówno pod względem znalezienia ryb, jak i uzyskania dobrych wyników.Pomimo tego, że szczupaki codziennie brały w zupełnie innych miejscach, to udało nam się złowić kilka konkretnych ryb. Najczęściej były bardzo grube i wypasione na śledziach. Wyprawa przechodzi do pamięci nie tylko ze względu na złowione ryby i przepiękne widoki, ale głównie ze względu na stworzony świetny klimat naszej grupy (jeżdzimy ze sobą już od kilku lat). Przygód było wiele, ale opiszemy je w relacji.Mamy mnóstwo zdjęć i chciałbym opisać wyprawę dość szczegółowo, więc jakiś czas musicie poczekać na naszą relację. Myślę, że podzilimy ją na 2-3 części, żebyście mogli jak najwięcej przeczytać i zobaczyć zdjęcia, które wprowadzą was w klimat naszej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Mnie osobiscie...w klimaty tamtejsze.....wprowadza w 100% tylko...klimaty tamtejsze... I zeby mozna bylo jeszzce lapac na trola!<_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Minal tydzien...moze by tak we wtorek czesc I jako wstep , i kilka zdiatek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Minal tydzien...moze by tak we wtorek czesc I jako wstep , i kilka zdiatek ... Jurku,rognis obiecał dać ją za tydzień W tym tygodniu spróbuję wrzucić inną imprezę - Wleń PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Czekam z wielka niecierpliwosca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 WitamKrótka relacja ze szkierów-Archipelag Vastervik.Pierwsza grupa ze Złocienca od 28.05 do5.05 i druga grupa z Koszalina od 10.05 do 20.05.Wnioski:ten rok gorszy niż porzedni.Zębacze brały tylko na płytkim tzn do 3-4m.Próby na głębszej wodzie bez efektu.Pierwsz grupa preferowała jerki ,druga gumy.Przeciętnie lowiono dziennie 4-5 szt na wedkarza głównie od 2 d0 3,5 kg.Największy w pierwszej grupie 4kg a w drugiej 6kg.Na największego slidera-Salmo biły nawet niewielkie sztuki,jednak głównie większe niż na gumy.Przy okazji obie grupy połowiły mnóstwo śledzi -była to przyjemna odskocznia od jerkowania-nadto są pyszne wędzone lub smażone.Ciekawostką było złowienie na meppsa aglie 4 srebrną-sieji !Okazów nie było -to i odpowiednich fotek niema.Mamy nadzieję ,że przyszły rok będzie lepszy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no będzie ta relacja z tego Syrsan chłopaki - co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Tia , tia ...bulka stygnie a Rognis na wakacjach <_< bad boy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No my tu już obgryźlismy stoły z napięcia a tu nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kuba, chyba nasza relacja zawiśnie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Kuba, chyba nasza relacja zawiśnie wcześniej No dawaj, dawaj ... chętnie ją wrzucę Rozumiem Wasz ból i sam jestem ciekawy co napisze Rognis. Proszę o chwilę cierpliwości. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No coś tam miałeś skrobać Tpe i co....Rybe złąpał i co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Na razie nie mam czasu, bassy biorą bardzo późno w nocy... P.S. Nowy kij do multika będzie w przyszłym tygodniu u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opis wiosennej wyprawy Jerk-teamu będzie chyba już w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Koledzy, bardzo przepraszam, że musicie tak długo czekać. Mam mnóstwo obowiązków na głowie i byłem na krótkim urlopie...Jeszcze trochę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie mamy już cierpliwości,została nad wodą .Będzie bunt! . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jeszcze trochę cierpliwości. Terefere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A może ICH tam w ogóle nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi