Mam propozycję stworzenia naszego portalowego kanału na Youtubie np. o nazwie "jerkbait.pl". Użytkownicy forum mogli by przesyłać Swoje filmiki na których będą wypuszczać złowione przez Siebie ryby ,mogli byśmy tam dodawać filmy ze zlotów , spotkań itp. itd. . Generalnie chodzi o promowanie C&R oraz castingu, a jak ktoś zobaczy na filmiku , że ryby są wypuszczane z uśmiechem na twarzy może to do niego bardziej trafi niż jak o tym czyta. Mam nadzieję , że pomysł się wam Spodoba i zostanie wprowadzony w życie Oczywiście mile widziane inne propozycję.
Pytanie
shorty
Mam propozycję stworzenia naszego portalowego kanału na Youtubie np. o nazwie "jerkbait.pl". Użytkownicy forum mogli by przesyłać Swoje filmiki na których będą wypuszczać złowione przez Siebie ryby ,mogli byśmy tam dodawać filmy ze zlotów , spotkań itp. itd. . Generalnie chodzi o promowanie C&R oraz castingu, a jak ktoś zobaczy na filmiku , że ryby są wypuszczane z uśmiechem na twarzy może to do niego bardziej trafi niż jak o tym czyta. Mam nadzieję , że pomysł się wam Spodoba i zostanie wprowadzony w życie
Oczywiście mile widziane inne propozycję.
Pozdrawiam Jacek.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi