grunwald1980 Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Cześć koledzy.Zacząłem szukać krótkiej wędki spinningowej do łowienia większymi przynetami, muszę przyznać że albo źle szukam albo brakuje takich wędek na naszym rynku. Do łowienia sumów jest bardzo dużo różnych kijów od 1.6m do 2m w wersji spinningowej, jeżeli chodzi o szczupaki to w tej długości casting. Jeżeli są takie wędki, jeżeli je znacie możecie mi podać firmy, modele ew linki do stron? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Cześć koledzy.Zacząłem szukać krótkiej wędki spinningowej do łowienia większymi przynetami, muszę przyznać że albo źle szukam albo brakuje takich wędek na naszym rynku. Do łowienia sumów jest bardzo dużo różnych kijów od 1.6m do 2m w wersji spinningowej, jeżeli chodzi o szczupaki to w tej długości casting. Jeżeli są takie wędki, jeżeli je znacie możecie mi podać firmy, modele ew linki do stron? Z góry dziękuję.Kiedy zamierzałem jerkować "zwykłym" spinningiem, był taki model:https://photos.app.goo.gl/3dXtVqy8dnaxQ4zG6https://photos.app.goo.gl/1HZZCJFG86ra5Bjo7 Niedrogi a chyba solidny.Nie dane mi było jednak go używać, sięgnąłem wówczas po casta. Jakbyś nie znalazł a miał życzenie, pewnie się dogadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 W spinie masz Dragony HM 80 monster jerk opisany do 120 gram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 SG8 do 100gr w spinie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Przy takich parametrach to raczej pracownia i wizyta. Bo jak cos kupisz ,,katalogowego'' to pewnie bedzie rezczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Przy takich parametrach to raczej pracownia i wizyta. Bo jak cos kupisz ,,katalogowego'' to pewnie bedzie rezczarowanie.Raczej nie, nie mam duzych wymagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 dragon milenium fatso jerk.uglystick kayak gx2 12lbs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Przerabialem ten temat. Nic ciekawego nie znalazłem. Z budżetowych w oczy rzucił mi się ten kijek: Mikado - WĘDKA - EXCELLENCE GOLIAT 210 c.w. 50-120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Iron Claw Porę Contact II Jerk. 6'6" 55-105g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi