Krzysiek184 Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Czy ktoś ma podobny problem, że z aplikacji na telefonie nie może wystawiać ogłoszeń?Ja tak mam i nic nie moge z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Umbra Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Mam dokładnie tak samo, nie mogę wybrać kategorii.Muszę tworzyć ogłoszenie na pc i z telefonu dodaję zdjęcia Wysłane z mojego ASUS_I006D przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 U mnie to samo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adi Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 A czy jerkbait nie może stworzyć swojego hostingu do fotek tak jak to jest na forumsumowym? Z tymi zdjęciami to jakaś masakra.Też się wczoraj męczyłem z tym tapatalkiem i go usunąłem bo nic nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Umbra Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Znowu to samo....Nawet przez przeglądarkę nie mogę wstawić ogloszenia Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek184
Czy ktoś ma podobny problem, że z aplikacji na telefonie nie może wystawiać ogłoszeń?
Ja tak mam i nic nie moge z tym zrobić.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi