pipczento2002 Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Nie znalazłem, jednak, gdyby temat istniał, proszę o przeniesienie.W moim 760 LL wystąpił problem z poprawnym zamykaniem kabłąka, tak jakby sprężyna nie domagała. Rozkręciłem to ustrojstwo i okazało się, że z gniazda wyskoczył drucik prowadzący sprężynę, Chciałem to zamontować i zablokować za pomocą takiej cienkiej metalowej blaszki, która poprzez pozycję poprzeczną blokuje sprężynę. Niestety prysnęło w trakcie pierwszej próby i blaszka zniknęła w trawie, bo rzecz się działa na wolnym powietrzu. Czy można tę blaszkę gdzieś dostać? proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Jestem pewien, że "Duńczyk" by dorobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Mocny magnes i czesz trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Na czesanie trawy magnesem za późno niestety, bo rzecz się działa na łowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Chodzi ci o cześć 34B ze schematu (link niżej)? Można dorobić. Zmierzyć rowek gniazda w obudowie żeby ustalić jaka grubość blaszki w nie wejdzie i po nawiercaniu otworu pod kołek prowadzący/domykający sprężynę dopasować wymiary blaszki. https://www.mikesreelrepair.com/content/schematics/Penn_760L_SLAMMER_LIVE_LINER_REV_3_Schematic.pdf Pzdr. __________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal81 Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Witam, ktoś posiada może do odsprzedania szpule penn slammer 760? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi