rybson Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Może coś na pstrąga ktoś ma? Jak zrobię kilka to wstawię z myślą o 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Witam potrzebuje zrobić lustrzane odbicie tej wzdręgi i pstrąga ale nie mogę sobie poradzić jak ktoś może to proszę o pomoc o przeróbkę aby nadawała się na kalkomanie. http://www.rybobranie.pl/pliki/encyklopedia/205/wzdrega.jpg http://www.numizmatyczny.pl/photo/pstrag.jpg Edytowane 8 Stycznia 2013 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 pierwszy lepszy program graficzny - lustrzane odbicie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) paint ma również obrót o 180' w poziomie jest na wyposarzeniu każdego kompa Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Gandalfwhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Obrót to nie to samo co odbicie lustrzane. Ale fakt jest, że paint też to potrafi - funkcja "przerzuć" w menu obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki siatkaz Edytowane 9 Stycznia 2013 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak jak koledzy piszą , obrót w poziomie o 180 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Pobawiłem się trochę Dok1.doc Edytowane 9 Stycznia 2013 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 kacper524 - płetwy są zbędne - zabierają miejsce i tusz/toner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Myślę, że pomogłem Dok1.doc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Jeszcze wzdręga. Dok2.doc Edytowane 10 Stycznia 2013 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam potrzebuje zrobić lustrzane odbicie tej wzdręgi i pstrąga ale nie mogę sobie poradzić jak ktoś może to proszę o pomoc o przeróbkę aby nadawała się na kalkomanie. http://www.rybobranie.pl/pliki/encyklopedia/205/wzdrega.jpgwzdrega.jpg http://www.numizmatyczny.pl/photo/pstrag.jpg pstrag.jpg wzdrega.jpgTakie cudo to nawet w wordzie można zrobić ... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) kacper524 wielkie dzięki Edytowane 10 Stycznia 2013 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Czy możecie polecić jakiś konkretny papier do kalkomani.Na Alle... jest wybór niezły a nie chciałbym wtopić. Jedyny jaki znalazłem z konkretnym opisem to 9 zł za stronę - trochę dużo jak na mnie.Dotychczas malowałem i przy kalkomani nie chcę drugi raz odkrywać Ameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Kombinowałem dzisiaj z wzorem na kalkomanie pod boleniówki , może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 No prawie idealna pod moje korpusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 No ja mam zamiar zrobić coś w tym stylu , zastanawiam się tylko nad kalkomanią.Na allegro jest fajna oferta , kartka A4 kalki z nadrukiem 9 zł. Ciekawe czy nadawalaby się ta kalkomania do naszych celów hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam,dla wszystkich którzy bawia się kalkomania mam kilka swoich sprawdzonych wzorów, imitacje uklejek w kilku odcieniach pod boleniówki oraz pstrązka.Wizerunki ryb są w dobrej rozdzielczości, uklejki w rozmiarze 7,5cm długość. Oczywiście jest pewna tolerancja plus minus 5 milimetrów bo zarównomozna przyciac troszke ogonek jak i naciągnac delikatnie kalke przy nakładaniu. Pstrążek w rozmiarze 6cm. Zaletą jest to ze w ogóle nie trzebamalować białą farba brzuszka bo jak widac deseń zanika na dole, zreszta dodaje kilka zdjeć wobków to widać to dokładnie. Jeśli ktos ma jakieśpytania, pisac na prw. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez robimax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Te ulkeje świetne pod sandaczówki bedą, na pewno wykorzystam, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Chciałbym spróbować swoich sił z kalkomanią i tutaj moje zapytanie brzmi czy ktoś mógłby wydrukować mi kilka wzorów? Niestety w tej chwili nie mam takiej możliwości Jeżeli ktoś byłby chętny pomóc oczywiście nie za nic to proszę pisać priv Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) To sa moje imitacje uklejek i klenika no i jakas płotka 9,0cm druga połówka tu sie nie zmieściła. Masz 23 szt na arkuszu wiec nawet jak na poczatku coś nie wyjdzie to masz zapas Edytowane 2 Września 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ile chcesz za taka karteczke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) piotro82, wysłałem Ci wiadomośc na priva. Jeśli chcesz sprzedawać swoje kalkomanie to w innym dziale . Tu nie jest giełda tylko temat poświęcony bezpłatnej pomocy . Edytowane 2 Września 2013 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) piękna robota pomysł świetny wykonanie jeszcze lepsze Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi