rekin175 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam , potrzebuję zrobić przymiarkę Caldi rozmiar 2500 lub 3000 model 2012 , jeżeli ktoś z okolic Zgorzelca posiada taki Młynek to bardzo by mi pomógł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 A może ktoś mógł by pomóc fotograficznie , poproszę o fotkę poglądową 2500 [ w sieci już patrzałem mam zbieżne informacje ] , modelu i czy 2500 ma korbę z większą rączką ? dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 2500 ma rączkę motylkową.W galerii Rodbuilding Nasze prace w zakładce @Kogut jast na uchwycie nps 18. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 2500 ma rączkę motylkową.W galerii Rodbuilding Nasze prace w zakładce @Kogut jast na uchwycie nps 18.Bardzo Tobie dziękuję , właśnie na motylku mi zależało pozdrawiam ps. ładne kije kręcisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi