mleko_1 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jaki mam wybrac multiplikator do Perseus do 25 Gram??? Mam na oku: Daiwa RojoDaiwa VientoDaiwa 100HL ProcasterShimano Citica 200D albo 201DShiamno Scorpion 1001 ( choc watpie bo cena za duza )Okuma VS BaitcasterAbu Garcia Revo S, SX, RSX, Co wy na to??? a moze inny??? ( tylko nie Dawia SOL, Presso, Antares- drogie!)jaki z tych multi jest dobry do tego kija do 25 gram???Piszczie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Nie wiem jak daiwy ale shimano i abu masz dość różne - scorpion do lekkiego łowienia np na pstrągi i revo którym jerkuję za szczupakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Co do Scorpiona i Viento to Viento jest u nas droższy o shimano. Scorpiona możesz ściągnąć do Polski za 550 zł. Jak coś to ja miałbym multika niskoprofilowego do sprzedania z Bass Pro Shops. Jak jesteś zainteresowany to odezwij się na prv. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi