krzysiek gżybek Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Może znacie a może sami montujecie.Potrzebna ekipa do zamontowania ogrodzenia panelowego ,260 metrów2bramy i 2 furtki.okolice Sierpca a konkretnie miejscowość Skępe.prosze o informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Mój szwagier robi takie rzeczy mogę dać namiar. Z Warszawy 1:30 drogi więc powinien ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Mi robila ekipa z okolic Rawy Mazowieckiej, mogę polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Temat ogarnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi