GregorS Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Witam, dorabiał ktoś może kiedyś element zaznaczony na czerwono na zdjęciu do podstawy szybkiego montażu. Chciałbym przerzucać dziobówkę na kilka Łodzi, a kupowanie całych podstaw trochę nie opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Na fox boats kiedyś była opcja dokupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) to mozna dokupic ,ale jest drogie, ja ze szwecji bralem bodajze 70e kosztowalo - do mk , z dorobieniem w garazu bedzie problem , scianki sa skosne a otwory musza byc precyzyjnie wywiercone Edytowane 26 Maja 2023 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Potrzebuję do Haswinga Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Musiał byś sprawdzic w mk i mg sa prawie identyczne, rozstaw śrub do podłoża siw różni , a reszta to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Potrzebuję do Haswinga Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaWeź jakikolwiek materiał o tej grubości i mając wzorzec spokojnie sam dorobisz. Sam znalazłem na złomowcu blachę aluminium o tej grubości i też sobie dorobię na kolejne łódki. Można też zrobić z grubego plastiku, a nawet drewna, warunek to złapać otwory od szpilek, mocujące podstawę możesz dać gdziekolwiek. Właśnie wróciłem z urlopu i będę u siebie dorabiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GregorS
Witam, dorabiał ktoś może kiedyś element zaznaczony na czerwono na zdjęciu do podstawy szybkiego montażu. Chciałbym przerzucać dziobówkę na kilka Łodzi, a kupowanie całych podstaw trochę nie opłacalne.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi