POLONIAb Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Używa ktoś tego spina?Wrażenia?Odczucia?Z opisu fast, rzeczywiście?Z gory dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 ten 240cm do 40g ? Ja mam. Bardzo fajna "polska" szczupakówka do gumy, obrotówki, woblera. W miarę czuła i szybka ale ładnie i głęboko się ugina. Kupiłem ją chyba za około 400zł i za tą cenę to moim zdaniem bardzo dobry zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Interesuje mnie wersja do 80 gram. 249 długości w spininigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi