oldziu Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Cześć, mam pytanie - czy w ciągu najbliższych 2 tygodni jest szansa polowic flądry w porcie we Władysławowie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Myślę, ze to za mały port by urzędowały tam panie nie najcięższego prowadzenia.. P.S.: przepraszam nie mogłem się powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Cześć, mam pytanie - czy w ciągu najbliższych 2 tygodni jest szansa polowic flądry w porcie we Władysławowie? pozdrawiamJest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 4 lata temu byłem we Wladku w okolicach dnia matki i na okoniowe paprochy brały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) Jak byłem przełomem marca i kwietnia na trociach to odwiedziłem z racji pogody port we Władysławowie. Łowiłem i gadałem trochę z wędkarzami. Mówili że flądry się łowi przez większą część sezonu. Głownie z gruntu ale widziałem też łowione na spina. Spinningiści łowili w głębi portu między statkami a na grunt głównie z falochronu zachodniego. Mieli delikatne krótkie wędeczki i używali małych 3-5 cm paproszków na głowkach do 3 g. Tanty, twisterki i inne robaczki gumowe. Edytowane 29 Maja 2023 przez OloPe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca W drugiej połowie lipca spędzam tydzień we Władku.Blisko portu-tak że liczę że będę miał kilka wyjść po 2h aby cos porzucać.I teraz pytanie- w samym porcie czy gdzieś w jego okolicy-falochron, otwarte morze?Czego w tym czasie szukać w wodzie, gdzie, kiedy (pora dnia ma znaczenie?) i na co łowić?Lekko okoniowato? Ciężej za sandaczem czy jeszcze jakieś inne pomysły?Co z opłatami? Ponieważ z morzem mam mało wspólnego (czasem zjem jakaś morska rybę na obiad tylko..) – to za wszelkie rady i informację będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 12 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Opłaty zrobisz przez neta. 15zl tydzień- główny inspektorat rybołowstwa. Próbuj w porcie - dropshot. Okonie, flądry będą. Chociaż na flądry najlepiej feederek i z gruntu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi