kamspin Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 czy ktoś moze mi doradzic jaka farba nadaje do gumy( chce napisc numery na pontonie) ?z góry dziekuje !!!pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 witak kamspin co do farby na ponton to najlepsza bedzie chyba... złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 witaj. z doswiadczenia wiem ze dobra jest emalia chlorokauczukowa. kolor .... no coz pozostawiam tobie. emalia ta jest dobra poniewaz po wyschnieciu zachowuje elastycznosc i to powoduje ze po wypuszczeniu powietrza z pontonu numery nie popekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamspin Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 dzieki serdeczne Tofik, rozchodzilo mi sie właśnie o to popękanie po spuszczeniu powietrza . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 casso Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 witam ja na swoim zielonkawym pontonie naniosłem numery za pomocą białego markera i od roku napis jest tak samo dobrze widoczny jak zaraz po naniesieniu, a do tego nawet przyzwoicie to wygląda poza tym kosztowało mnie to grosze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamspin
z góry dziekuje !!!pozdrawiam!!!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi