Guzu Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Gumy 20 cm na takiej orce ?Za ciężka orka dla tej orci.Rozgladnij sie za jakims 25 lbs o glebokim ugieciu.Choćby jakis ekonomiczny batsn rx7 czy stc sc2.Akurat będzie Edytowane 12 Października 2015 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 6" najczęściej z główką max 15g. HMG 20lb dawał radę, więc myślałem że CD też da radę. Znajomy ma premiera do 1,5 oz 2,13cm lekko obcięty i dla mnie fajny kij, ale chcę trochę delikatniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 6" najczęściej z główką max 15g. HMG 20lb dawał radę, więc myślałem że CD też da radę. Znajomy ma premiera do 1,5 oz 2,13cm lekko obcięty i dla mnie fajny kij, ale chcę trochę delikatniejszy.Hmg to kawał kija...zdecydowanie mocniejszy niż orka, która na pewno będzie za słaba.Celowałbym w Xzoge taka-g 66 7kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ma to być budżetowe, więc blank max 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 http://jerkbait.pl/topic/64258-s-cormoran-black-star-cm/?hl=cormoran Rekojesc juz maszPrzelozysz przelotki na zestaw castingowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ma to być budżetowe, więc blank max 300 zł Orki za 3 stówki tez nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Za tyle mogę mieć ten blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Kamil, @ krzysiek ma piekny blank do takich celów, spytaj go o szklaka 2.6m Fibatube, polecam bo sam lowie na coś podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 popatrz na lamiglasa , cenowo troszkę ponad zakładaną kwotę http://www.art-rod.com/blanki/lamiglas/12-fiberglass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 "I nie mówię tego, żeby co poniektórzy nabrali smaka na biściaka. Po prostu po połamaniu SH1026-2 szukałem czegoś pośredniego pomiędzy szklakiem a typowym kijem z serii S&S – i znalazłem. Nie jest tak ciężki jak szklaki, a myślę, że znacznie bardziej wytrzymały niż większość S&S. Ciekawa sprawa, jak się nim machnie uzbrojonym fabrycznie pode korbę, to wydaje się, że to full szkło. Leje się jak kupa. Po rozbrojeniu i założeniu MN-ek i L-ek na szczyt – zupełnie, ale to zupełnie inne wędzisko. Amortyzacja nadal bardzo głęboka, ale całkowicie inna (poprawiona) dynamika. No i wyważenie oczywiście też."Tak pisal @Krzysiek i potwierdzam, ponizej zdjecia ostatniej mojej pracy, BM w fuji torzite tytan... co prawda pod spina ale gesto, 9 plus szczyt na wedke 242cm w czterodkladzie. Miesisty, gleboko pracujacy moze jeszcze do znalezienia na gieldach, sprytny w podrozy i chyba tani...Ten egz to wynik niezamierzonej wspolpracy Pstragman/yglo... dolnik wiadomo, trzy gorne sklady ja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi