Mediam Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 W moim Zauberze po jakims czasie od rozpoczęcia łowienia zaczynam delikatnie czuć tryby a na początku chodzi jak masełko jak kołowrotek postoi do nastepnego dnia znowu chodzi łagodniej.Czy waszych Zaubreach lub Spro tez to występuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja mam spro red arc 104000 kupiony w zeszłym roku wiosna był na gwarancji wymieni wodzidelko slimak i lozysko przez lato było ok i teraz jesienią czuć tryby podczas kręcenia gwarancja tylko rok była i już nie ma więc chce zrobić ma własna rękę roczny kołowrotek ktoś ma pomysł co się popsulo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Według prawa przysługuje roczna gwarancja na wymienione elementy oczywiście od czasu naprawy,poza tym wg mnie jesli nie masz już gwarancji zawsze można skożystać z tzw, niezgodności towaru z umową i wtedy idziesz do sklepu do 2 lat od daty zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi