Michci0 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Czy ktoś z Was posiada ten młynek? ostatnio przerobiłem sporo shimano i niestety ale odpuszczam sobie te młynki.Zamówiłem z ciekawości Ballistic ex LT 3szt aby z ciekawosci zobaczyć co to i czy podobnie jak z shimano trzeba losować w kołowrotkach aby trafić dobry egzemplarz i sie milo zdziwiłem bo mam 3 sztuki i bardzo fajnie kręcą, niestety mam zle wspomnienia z czasow gdy jeszcze modne byly blokady wstecznych obrotów i ten ballistic właśnie to ma, ale Daiwa Airity LT juz nie, a cena taka sama Jak ktos ma ten młynek to chętnie bym wysłuchał jak sie użytkuje ps nie mylic z Daiwa luvias Airity LT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Po tym wpisie, domyślam się, że nowy Vanquish 2500S leci pod młotek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Po tym wpisie, domyślam się, że nowy Vanquish 2500S leci pod młotek?o vanku to ja sie wypowiem w odpowiednim temacie i odpowiednim czasie. )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Jak dobrze zrozumiałem Rafała spigota kiedyś to ten airy to to samo co presso22 z kolei presso 22 to klon luviasa 18. Ale mogłem coś pomieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czy ktoś z Was posiada ten młynek? ostatnio przerobiłem sporo shimano i niestety ale odpuszczam sobie te młynki.Zamówiłem z ciekawości Ballistic ex LT 3szt aby z ciekawosci zobaczyć co to i czy podobnie jak z shimano trzeba losować w kołowrotkach aby trafić dobry egzemplarz i sie milo zdziwiłem bo mam 3 sztuki i bardzo fajnie kręcą, niestety mam zle wspomnienia z czasow gdy jeszcze modne byly blokady wstecznych obrotów i ten ballistic właśnie to ma, ale Daiwa Airity LT juz nie, a cena taka sama Jak ktos ma ten młynek to chętnie bym wysłuchał jak sie użytkuje ps nie mylic z Daiwa luvias Airity LTJakby cos jeszcze jest z tego roku daiwa airty lt ???? ona zastąpiła luviasa airty. Jest całkiem przyjemna do łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murinek7777777 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 Jest nowy Airity 2023 [emoji846] a wyglada tak [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 To nie te pieniądze Tego mam za 1300plnNa sucho to jest masełko, czuć moc i bardzo dobre spasowanie. Jednak to tylko na sucho, a na sucho bardzo dobrze kręci tez miravel którego odebrałem od mefisto dziś i teraz mam dylemat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murinek7777777 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 To nie te pieniądze Tego mam za 1300plnNa sucho to jest masełko, czuć moc i bardzo dobre spasowanie. Jednak to tylko na sucho, a na sucho bardzo dobrze kręci tez miravel którego odebrałem od mefisto dziś i teraz mam dylemat. Teraz Airity model który wysłałem zastapił Luviasa Airity czyli jest zdecydowanie wyżej w hierarchii [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) A ten co ja mam w danej chwili to chyba po prostu luvias ale nie jestem pewny Kręci całkiem miło, ale jest takie jedno ale ze młynek za 400zl czyli 900zl tańszy kręci praktycznie tak samo a może nawet i deczko przyjemniej. No oczywiście dochodzi do tego dużo lepsza jakość wykonania daiwy i to się czuje w ręku ze kołowrotek jest naprawdę solidny, nie żaden plastik fantastik Edytowane 9 Czerwca 2023 przez DumFish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Po pierwszym testach jestem miło zaskoczony, kołowrotek kręci bardzo płynnie, lekko, nie ma absolutnie żadnych stuków. Manyfiki, wobki i blaszki stawiające dość duży opór w wodzie nie stanowią dla niego żadnego wyzwania. Musi chyba wlecieć delikatna podkładka pod szpulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 ....Musi chyba wlecieć delikatna podkładka pod szpulkę.DAIWA tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Z fabrycznie danymi podkładkami podkładka szpulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Po dodaniu podkładki Edytowane 10 Czerwca 2023 przez HIFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Moja już parę rybek wyjęła. Bardzo fajny młynek. Fajnie spasowany, hamulec miód malina. Do ul czy l będzie malinka. Wiadomo nie nawija jak vaniek,ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Mam vanka też i oba są super. Daiwa mogłaby mieć szersze szpulki jak w Shimano i byłoby malinowo. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Daiwa ma szersze szpulki ale w rozmiarze 3000. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Dokładnie tak, mam certate 3000. Trzeba będzie pomyśleć o exist lub airty 3000. Chodziło o rozmiar 2500 Edytowane 10 Czerwca 2023 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Dokładnie tak, mam certate 3000. Trzeba będzie pomyśleć o exist lub airty 3000. Chodziło o rozmiar 2500Wiem ... Tyle że wcześniejsze daiwy 2500 miały szersze szpulki Teraz jakoś tak to jest zamieszane w tych daiwowskich rozmiarach że ciężko się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Szkoda bo było cudownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 https://www.youtube.com/watch?v=qOexvSb7bUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 https://www.youtube.com/watch?v=qOexvSb7bUsŁadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Witam Mam na oku ten model ale w wersji 4000. Chciałbym go sparować z kijkiem do 21 gram i do obsługi cykad i topwaterow do max 17 gram .Mam pytanie.Czy da radę i nie zmęczę go za bardzo podczas łowienia w rzece?Jakieś inne propozycje z Daiwy ? Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Może Caldia/Ballistic? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Zastanawiam się nad Ballistic 4000 ale który dokładnie model( rok produkcji) to sam już nie wiem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Może ktoś używa? Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Ja bym szedł w MQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Co najmniej Slammer 360 z 2012 roku. Nic innego nie podoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi