krzyszt Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam wszystkich, ulegając trochę sugesti sprzedawcy nabyłem dzisiaj metodą kupna kij Dragon Millenium Heavy Duty Jerk Cast Pro cw. 60-120 gram, długość 190 cm. Mam multiplikator Daiwa Millionaire 203 L SW, który mogę do niego założyć. Przeznaczenie tego wszystkiego to oczywiście jerki plus inne cięższe przynęty. Mam pytanie do kolegów, czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym kijkiem, a jeżeli są złe, czy może polecić coś lepszego, co można normalnie kupić? (i gdzie?) Pozdrawiam Krzyszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 cześć nie złe nie są, ale 203L SW na takim kiju to tak jakbyś silnik od Subaru włorzył do Lanosa. Pewnie połowisz tym Dragonem jakiś czas i nabędziesz coś innego bardziej wyszukanego. Ja mając taki kolowrotek budowąłbym jerkówkę u zbroimistrza. Reasumując, nawiń plecionke i idż na ryby.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 A juści ..Dragoneria nie tylko jest liderem sondaży na lokalnym rynku , ale zazwyczaj ma też poprawnie ulokowane przelotki . To niewątpliwe plusy tej marki . Ale zauważyłem coś , co umykało dotąd mojej uwadze . Są też gigantem nazewnictwa . Czyż jest druga firma , która tak celnie , precyzyjnie i komunikatywnie potrafi nazwą określić produkt ?Do pięt im nie dorastaja konkurenci..Wybacz ,Krzyszt ten suplement .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Nie łowiłem tą wędką choć miałem ja w ręku.Wydaje sie warta swojej ceny. Mam sporo dragonerii, ale głównie HMy.Innymi wędkami tej serii łowiłem w ramach testów(spinningi, muchówki) i uważam ją za bardzo udaną. W tym przedziale cenowym nic lepszego nie znajdziesz. Jeszcze jednym plusem jest bardzo dobry serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi