Skocz do zawartości

Dragon Millenium

krzyszt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, :D

ulegając trochę sugesti sprzedawcy nabyłem dzisiaj metodą kupna kij Dragon Millenium Heavy Duty Jerk Cast Pro cw. 60-120 gram, długość 190 cm. Mam multiplikator Daiwa Millionaire 203 L SW, który mogę do niego założyć. Przeznaczenie tego wszystkiego to oczywiście jerki plus inne cięższe przynęty. Mam pytanie do kolegów, czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym kijkiem, a jeżeli są złe, czy może polecić coś lepszego, co można normalnie kupić? (i gdzie?)

Pozdrawiam

Krzyszt

cześć

nie złe nie są, ale 203L SW na takim kiju to tak jakbyś silnik od Subaru włorzył do Lanosa. :lol: Pewnie połowisz tym Dragonem jakiś czas i nabędziesz coś innego bardziej wyszukanego. Ja mając taki kolowrotek budowąłbym jerkówkę u zbroimistrza. Reasumując, nawiń plecionke i idż na ryby.

pozd JW

A juści ..

Dragoneria nie tylko jest liderem sondaży na lokalnym rynku , ale zazwyczaj ma też poprawnie ulokowane przelotki .

To niewątpliwe plusy tej marki .

Ale zauważyłem coś , co umykało dotąd mojej uwadze . Są też gigantem nazewnictwa .

Czyż jest druga firma , która tak celnie , precyzyjnie i komunikatywnie potrafi nazwą określić produkt ?

Do pięt im nie dorastaja konkurenci..

Wybacz ,Krzyszt ten suplement ..

Nie łowiłem tą wędką choć miałem ja w ręku.Wydaje sie warta swojej ceny. Mam sporo dragonerii, ale głównie HMy.Innymi wędkami tej serii łowiłem w ramach testów(spinningi, muchówki) i uważam ją za bardzo udaną. W tym przedziale cenowym nic lepszego nie znajdziesz. Jeszcze jednym plusem jest bardzo dobry serwis.