Skocz do zawartości

Łowisko bez tabliczek pzw

Mjynsiorz

Rekomendowane odpowiedzi

W mojej okolicy jest staw, który kiedyś albo i nadal jest od pzw, lecz dookoła nie znalazłem ani jednej tabliczki od pzw, na mapie od pzw ten staw tez nie widnieje jako od nich. Jak to jest w przypadku kontroli? Nie chodzi mi o łowienie bez karty, tylko o łowienie ze środków pływających. Obronię się jakoś jeśli okaże się to staw od pzw i jest zakaz łowienia ze środków plywających?

Przed rozpoczęciem łowienia należy sprawdzić kto jest włascicielem lub prawnym użytkownikiem. Łowienie bez pozwolenia jest kłusownictwem, każdy może powiedzieć, że nie posiada wiedzy. Mozna zadzwonić do Okręgu i spytać czy PZW jest użytkownikiem wody. 

• Like 3

Odszedłeś po prostu od głównego nurtu forum, kosmicznych echosond, dobru kołowrotka do xul i reklamacji na aliexpress. Stąd niezrozumienie kolegów. Jakbyś napisał, że na ten staw chcesz wjechać żeby wypróbować Helixa z 10 sonarami bocznymi, czy w ogóle odbije obraz paprocha z aliexpress, którego dostałeś od chińczyka w ramach lewej reklamacji kołowrotka za 50zł, ważącego o 1g więcej niż zadeklarował producent (też paskudny chińczyk, ale opinie miał dobre), to wtedy tak.

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 13

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...