Novis Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Witam castingowców, Ktoś z Was testował już te gumy? Jakieś wnioski, opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Czekamy na bardziej przyjazną cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Witam castingowców, Ktoś z Was testował już te gumy? Jakieś wnioski, opinie?A czego się Piotrek spodziewasz? jakąś filozofię można dokręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Cannibal jak to Cannibal .Ja mam ogólne doświadczenia z nimi takie ,ze nie wszędzie i nie zawsze się sprawdza. W sumie tylko na jednym niewielkim stawie się sprawdza. Relaxy przynajmniej dla mnie są tańsze i lepsze albo bardziej uniwersalne bym powiedział. A 20 dostałem początkiem roku na testy. Ale nie zastosowałem bo dla mnie to przynęta bardziej na jesień /zimę. Ja jej używam (będę używał) do trollingu z ręki na klasycznym kołowrotku .Od czasu do czasu pewnie i ją rzucę. Aha uzbroiłem je w klasyczne główki 10/0 bo lubię mieć dalej hak. Chyba nie musze pisać ,ze mordęga zbrojenie bo kawał gumy to już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Misiek, w moim arsenale ta guma to lajt. Michał, będę ją testował na Żarnowcu, w dupie mam filozofię. I największego Swing Impacta też kupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Na Żarno to jest za mała gumka- pisałem i mówiłem: na jeziorze z takim potencjałem łowić na gumki mniejsze jak 30cm to strzał w kolano. W sobotę miałem 6 brań, wyniki znasz, a miejscowi oczywiście że od 2tyg nic nie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Będą 30 i większe, ale będę też mniejsze. Wezmę plaster na kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Ktoś z szanownego grona może wyrazić swoją opinie nt dwóch największych rozmiarów cannibala 17 i 20 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 17 cm nie używałem, bo małe20 cm są super. Nałowiłem się do syta w tym roku pajków na to, ale trzeba brać poprawkę na łowisko i ilość ryb. Inne przynęty też łowiły skutecznie, więc nie mogę powiedzieć, że te gumy były bardziej łowne albo zajebiście łowne. Ale łowią i nie zaliczę ich do "niełownych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Szczerze, patrząc na cenę Cannibala 20 cm, najtaniej ok. 21 zł. mocno bym się zastanawiał czy nie kupić Keitecha Swing Impact FAT 6.8. Cenowo tak samo a Keitech jakoś bardziej mnie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Każdemu wedle potrzeb, jak mawia stare powiedzenie.Na szczęście.Obie przynęty powinniśmy zaliczyć do łownych moim zdaniem, więc nie ma co tam wybrzydzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) Tym bardziej, że te przynęty mają zupełnie inne rodzaje pracy a więc zupełnie inne charakterystyki akustyki tak w opadzie jak i podczas prowadzenia Edytowane 9 Listopada 2024 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) Szczerze, patrząc na cenę Cannibala 20 cm, najtaniej ok. 21 zł. mocno bym się zastanawiał czy nie kupić Keitecha Swing Impact FAT 6.8. Cenowo tak samo a Keitech jakoś bardziej mnie przekonuje.To są dwie całkowicie różne gumy, łączy je jedynie to, że obie są łowne. Edytowane 9 Listopada 2024 przez Pumba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Dokładnie jak wyżej , keitech smukły cannibal kawał mięcha. Co do 20 to dobrze polowilem na ostatnim wypadzie w Szwecji właśnie na niego , metrowe ryby też były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 13 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2024 To są dwie całkowicie różne gumy, łączy je jedynie to, że obie są łowne.A które są niełowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi