_civic_ Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Witam. W lipcu wybieram się na urlop nad jezioro Pozorty (woj. warmińsko-mazurskie) stąd moje pytanko czy ktoś z forumowiczów miał okazje wędkować lub wędkuje na tym zbiorniku. Chodzi mi zarówno o spinning z łodzi jak również białą rybe z brzegu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 25 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Byłem kilka lat temu podczas majówki przez kilka dni. Wyjazd z rodziną, więc za dużo czasu na wędkowanie nie miałem, ale z pomostu złowiłem kilka szczupaków, na paprochy brały też dobrze okonie. Rozmiarowo bez szału - szczupaki do 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi