JohnnyJohn Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Łowił ktoś na jez. Szczęśliwickim?Mieszkam niedaleko i chciałbym coś o nim wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dawno temu złowiłem tam amura 8.5 kg:)Teraz nie wiem o nim nic. Chociaż spławikowcy siedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldzander Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Płotka ,krąp,leszczyk po kilkudniowym nęceniu leszcz (nawet do 2kg)karaś,lin,karp i amur.Mam przyszywanego Dziadka , który tam łowi i ma całkiem niezłe wyniki.Ale najczęściej to tam biorą portfel i komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Wiem ze chodza tam sumy na kulki proteinowe w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 O... Nie spodziewałem się niczego szczególnego a tu...Witek,Jak złowiłeś tego amura?Wędkarstwo miejskie co prawda mnie nie pociąga ale jeżeli tak to wartało by spróbować...A jak z jeziorem Czerniakowskim?Może ktoś tam łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Gdy bylem nad wiselka gadałem z starym wędkarzem o łowiskach w Wawie. Wiec mówił ze w tym roku z spinnem warto sie przejechać na Czerniakowski, ładne garbusy sie tnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Szczupaki...ale tam od strony rury, nie od Wlodarzewskiej. Ale malo ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 @Johny,amur się połakomił na pływającą skórkę od chleba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizniak2 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Kiedyś tam wpadłem zupełnie przypadkiem. Woda marna i cicha.Skończyło się na kilku okoniach na Effzzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Mieszkam nad tym jeziorem. Dwa lata temu złowiono tam szczupaka 13 kg. Podobno jest dużo ryb ale ... ja nie widziałem by ktoś coś tam łowił oprócz płoteczek Ja tam robię większość zdjęć do artykułów o sprzęcie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 No to jesteśmy sąsiadami:) ja mieszkam na Opaczewskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja mam jakieś 8 kilosów od szczesliwic Może by tak małe spotkanie warszawskich użytkownikowi jerkbaita nad tym jeziorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja mam jakieś 8 kilosów od szczesliwic Może by tak małe spotkanie warszawskich użytkownikowi jerkbaita nad tym jeziorkiem. A może nad innym? np. Eldorado? Można by tam jerkować, łowić na gumkę lub na muszkę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A może nad innym? np. Eldorado? Można by tam jerkować, łowić na gumkę lub na muszkę Eldorado - pokazała się u nich na stronie informacja, że obiekt na sprzedaż. Szkoda, bo wygląda bardzo ciekawie (niestety jeszcze tam nie zawitałem). No chyba, że kupi go nowy, rozsądny gospodarz Ostatnią sobotę spędziłem z jerkami w Grzegorzewicach - niestety oprócz opalenizny nic nie złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A może Szczęśliwice w niedzielę po południu? Przecież nie musimy łowić czy udawać... Możemy się napić piwa jak Bóg przykazał i podyskutować o wyższości Norwegii nad Szwecją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No i co? Nie ma chętnych?Będę w barku na górce ok. 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja moge przybyc ale na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Na Eldorado to i ja sie chetnie wybiore, mozna połowić, zrobic grilla, wypic piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Na Eldorado to i ja sie chetnie wybiore, mozna połowić, zrobic grilla, wypic piwko Pewnie. Dajcie mi się tylko ogarnąć bo mam spore zaległości. Mam kupę artykułów w kolejce a z powodu braku czasu mam problem z ich obrobieniem. Teraz jednak widzę małe światełko w tunelu więc obiecuję, że co tydzień wrzucę minimum jeden artykuł. Przepraszam wszystkich czekających - doczekacie się PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Pewnie już wiecie, bo nawet wątek jest na forum, że Eldorado wystawione jest na sprzedarz na Allegro. Coś tak czuje że już bedziemy mieli po świetnym łowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Tomcast, Moim skromnym zdaniem slowo swietne ma inne znaczenie,ktore kompletnie nie pasuje do lowiska Eldorado. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Czasem łowię na Szczęśliwicach i jak do tąd największe co udało mi się tam złowić to Amur 10,5kg.Na spinning kilka szczupaczków do 60cm, praktycznie co roku ktoś tam wyciąga szczupaka ok. metra.Niestety Poprzednia zima była dla jeziorka zabójcza, padło bardzo dużo Karpi i prawie wszystkie Amury, ze szczupakami było już troszeczkę lepiej, znajomy w zeszłum roku na spinning wyjął 79cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witaj Włóczykiju Widzę,że moja mała reklama poskutkowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Tomcast, Moim skromnym zdaniem slowo swietne ma inne znaczenie,ktore kompletnie nie pasuje do lowiska Eldorado. Guzu Ja mam inne zdanie, można co prawda zamienić słowo świetne na bardzo fajne, ale i tak uważam, że nie ma w okolicy równie udanego akwenu komercyjnego, w którym nie dokarmia sie ryb. A co najważniejsze można tam puszczać złowione ryby ( jeśli tylko nadaja sie do puszczenia ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi