Skocz do zawartości

Jezioro Szczęśliwickie

JohnnyJohn

Rekomendowane odpowiedzi

A może nad innym? np. Eldorado? Można by tam jerkować, łowić na gumkę lub na muszkę :D

Eldorado - pokazała się u nich na stronie informacja, że obiekt na sprzedaż. Szkoda, bo wygląda bardzo ciekawie (niestety jeszcze tam nie zawitałem). No chyba, że kupi go nowy, rozsądny gospodarz

Ostatnią sobotę spędziłem z jerkami w Grzegorzewicach - niestety oprócz opalenizny nic nie złowiłem :(

Na Eldorado to i ja sie chetnie wybiore, mozna połowić, zrobic grilla, wypic piwko :D

Pewnie. Dajcie mi się tylko ogarnąć bo mam spore zaległości. Mam kupę artykułów w kolejce a z powodu braku czasu mam problem z ich obrobieniem. Teraz jednak widzę małe światełko w tunelu więc obiecuję, że co tydzień wrzucę minimum jeden artykuł. Przepraszam wszystkich czekających - doczekacie się :D

Pozdrawiam

Remek

Czasem łowię na Szczęśliwicach i jak do tąd największe co udało mi się tam złowić to Amur 10,5kg.

Na spinning kilka szczupaczków do 60cm, praktycznie co roku ktoś tam wyciąga szczupaka ok. metra.

Niestety Poprzednia zima była dla jeziorka zabójcza, padło bardzo dużo Karpi i prawie wszystkie Amury, ze szczupakami było już troszeczkę lepiej, znajomy w zeszłum roku na spinning wyjął 79cm

Tomcast,

Moim skromnym zdaniem slowo swietne ma inne znaczenie,ktore kompletnie nie pasuje do lowiska Eldorado.

Guzu

Ja mam inne zdanie, można co prawda zamienić słowo świetne na bardzo fajne, ale i tak uważam, że nie ma w okolicy równie udanego akwenu komercyjnego, w którym nie dokarmia sie ryb. A co najważniejsze można tam puszczać złowione ryby ( jeśli tylko nadaja sie do puszczenia ).