lolpol123 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Witam wybieram się na tydzień na to jezioro i jestem ciekawy czy warto , mam zamiar nastawiać się na szczupaka i okonia. Wędkuje ktoś w tych okolicach ? Warto tam w ogóle jechać ? Bo jeszcze parę opcji i nie wiem które wybrać Wysłane z mojego CPH2205 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 WitamJak chcesz polowic drapieżnika to nie warto . Siatki siateczki plus kłusownicy dali sobie radę. To spore jezioro napewno coś tam można wydłubać , ale z marszu i bez znajomosci wody może być ciężko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Rozumiem , czyli Kalwa odpada Może ktoś poleci jakieś inne jezioro na mazurach gdzie można z efektami polować na drapieżnika Wysłane z mojego CPH2205 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Względnie niedaleko jest Leleskie. Z czystym sumieniem nie polecę, bo też trzepane, ale głębokie i trudno było całkiem wyrybić. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi