LASOTA1974 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Witam czy może ktoś wie czyja to robota? Dzięki za info. Pozdr. Edytowane 22 Czerwca 2023 przez LASOTA1974 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Tak, moja To są tzw. 'Mikołajki' 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Pytanie nie było przypadkowe, bo siedzimy sobie właśnie w Laponii i kolega Lasota pytał mnie o twórcę blachy, na którą wczoraj wyjechały ryby 90, 92 i 107, a dzień wcześniej 90. Pamiętałem, że to Mikołajek, ale nie pamiętałem, kto był twórcą. Jeśli dobrze kojarzę, to te dwie blachy kupiłem u Ciebie jeszcze w 2014 r. na pierwszą wyprawę na szkiery. Kawał świetnej roboty! Ta miedziana zapewniła mi PB i otworzyła wodę z grubymi rybami Edytowane 22 Czerwca 2023 przez croock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi