Kuba77 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam, czy ktoś z Was łowił na Zalewie Włocławskim? Woda wygląda na interesującą jakie są Wasze doświadczenia z tym akwenem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba77 Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Aż tak jest tam beznadziejnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Sorka zle przeczytałem Edytowane 9 Listopada 2012 przez RafałWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zależy przyjacielu gdzie i kiedy łowisz he he jest to kawałek rzeki i różne ryby i sytuacje mogą Cie spotkać ja łowię na tym kawałku rzeki od 30 paru lat i to co było kiedyś to już niestety nie wróci ale jeszcze troszkę rybek jest zależy co kto chce połowić no i czy z łódki czy z brzegu bo to też jest straszna różnica musisz troszkę sprecyzować to może troszkę pomogę w miarę możliwości oczywiście łowię tylko drapieżniki także w tym temacie jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jeżeli miałbym wybierać czy ganiać z patykiem powyżej zapory czy poniżej zdecydowanie wybrałbym to drugie. Ewentualnie Zgłowiączkę. Niestety rzeczkę tą opanowali już elektrycy, siatkarze i inni. W większej mierze to zwykłe głąby ale i są tacy bardziej przebiegli, których jeśli nie sypną znajomi nikt ich nie przyłapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Siema chciałbym odmrozic szescioletniego kotleta. W następnym sezonie będę chciał polowic na zalewie we Włocławku z łódki. Na pierwszy ogień idzie okoń. Podpowie mi ktoś jak teraz sytuacja z tą rybą na zalewie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Szukam darmowego slipu w okolicach Płocka . Może ktoś zna tą miejscówkę ? na street view wygląda spoko . 52.552126, 19.656182 Edytowane 14 Czerwca 2023 przez ŁukaszFZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaflo Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Szukam darmowego slipu w okolicach Płocka . Może ktoś zna tą miejscówkę ? na street view wygląda spoko . 52.552126, 19.656182 Fajny, ale dość stromy, szczególnie jak popada. Jak miałem auto FWD to sobie go odpuściłem. Ewentualnie port Nowy Duninów i podróż Wisłą w kierunku Płocka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi