MarasR Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 A takim sposobem da radę ocenić ? Mierząc tego szczupaka na fotce wychodzi że ma 18.5 cm.Ręka a dokładnie szerokość "łapy" to 1.3 cm.Podzielimy długość pajka przez szerokość łapy 18.5 : 1.3 =14.23 Moja łapa ma szerokość 9 cm i gdybym to ja trzymał tego szczupaka to 9 x 14,23 = 128.7 cm Pytanie ile cm miał w łapie łowca ? 163 :14,23 = 11.45 cm !! Zmierzcie szerokość swojej ręki i napiszcie proszę ile macie cm . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Też próbowałem tym sposobem określić długość ryby. Problem jest w tym że zdjęcie jest robione w nocy i z bliska , są zaburzone proporcje. Wielki prawie 40 cm łeb a dół ryby jakiś taki skromny. Wzrost osoby co trzyma tą rybę może by trochę pomogła . Ja zdjęcie obróciłem o 90 stopni i powiększyłem na ultraszerokim 49 calowym monitorze aby była większa dokładność. Prawdziwy rozmiar znają tylko ci co go mierzyli. No i jak mierzyli? Czy położyli na miarce czy po rybie. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Lipca 2023 przez jbk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Czy ja również mogę prosić o fotkę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian B. Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Jeżeli można to również bym poprosił o fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 A co mi tam , poproszę foto to może uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Poproszę zdjęcie jeśli to nie problem z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Również proszę żeby ktoś podesłał zdjęcie tego krokodyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 A ja poproszę pół litra... Bartek albo wpuść to zdjęcie, albo powieś kłódkę bo to nie ma sensu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Ja rowniez z ciekawości poprosiłbym o fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 To skoro to taki zakazany owoc to i niech ktoś mi wyślę fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Jeśli jest już na tyle w obiegu to również poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrYzLy Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 To ja tez poprosze zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopaa Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Ja również poproszę o zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 I ja poproszę po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio19 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Ja też prosiłbym o zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekk Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Myślę że gdyby gdzieś komuś w Europie trafił się nawet 150+, było by o tym głośno. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu TapatalkaMam pod nosem lowisko gdzie w miare regularnie padaja esoxy +120cm .Jezioro Bodenskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Również proszę o foto na priw, jeśli byłby ktoś tak miły. Z góry dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Koledzy nie dajcie się zwariować, sami powinniście wiedzieć, że nawet na miarce można zrobić różne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Witam, poproszę fotkę, ciekawość zjada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2844 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Ja też pragnąłbym bym zobaczyć to monstrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Mam pod nosem lowisko gdzie w miare regularnie padaja esoxy +120cm .Jezioro BodenskieJak 120 ma się do 150? Przepaść jest wieksza niż między 50 a 120… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Poproszę o fotkę. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg1983 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Poproszę o zdj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 I co? Ktoś widział? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi