tomuś Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Widzę, że szykuje się post roku z cyklu zabili go i uciekł....???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Proszę o fotkę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Widzę, że szykuje się post roku z cyklu zabili go i uciekł.... Post roku byłby jakby fota trafiła na naszą giełdę !! Zobacz Tomuś jaki popyt , ilu jest chętnych post za postem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekk Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Jak 120 ma się do 150? Przepaść jest wieksza niż między 50 a 120…Napisalem ze w miare regularnie jest +120 sam bylem swiadkiem ze bylo 14.. z przodu Nie ukrywam ze robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) @Mario, Regulamin jerkbaita jest jaki jest, jest tez cos zwane Adminem czy zapewne modem, ktora to funkcja pozwala ci go zmodyfikowac pod konkretne potrzeby, przy zachowaniu innych zasad jak no kill. Ja tego zdjecia akurat nie potrzebuje widziec. Wiem co dzialo sie gdy Krystian wrzucil zdjecie bolenia ponad metr. Kazdy p....ny jerkbaitowy detektyw widzial inaczej, przez swoj pryzmat. Najlepsze to z mierzeniem na podstawie standardowej wielkosci dloni czy palca :) to jakby przyjac ze wszyscy maja k...sy po 15 cm bo taka srednia :) Sa tacy co maja dwa razy dluzsze nie ja jakby co Do tego dochodzi szerokosc palcow, wzrost i tak dalej wiec mierzenie wszystkiego na podstawie swoich cieniutkich od klikania na klawiaturze ma sie srednio do rzeczywistosci. Edytowane 2 Lipca 2023 przez Bujo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Dostałem , robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Fotkę widziałem, szczupak duży ale myślę że nie rekordowy. Miarki na zdjęciu brak więc ile miał naprawdę, nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Proszę o fotkę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seam Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Proszę o fotkę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Chętnie teź zobaczę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janhusarz88 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 To i ja poproszę zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 A co tam to i ja poproszę fotkę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 to dajcie też tą fotkę proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilejdilej Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Też bym poprosił zdjęcie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Niech ktoś też mi podeśle????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 I ja, i ja, i ja... Symfonia dla oka????Silnie merytoryczne wpisy????Idźta na ryby Prezesy, a nie tasujeta się fotką ryby watpliwych rozmniaruf???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Też chciałbym zobaczyć tego rekordowego kolosa Jak jest opcja wyślij foto Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) Widzę, że szykuje się post roku z cyklu zabili go i uciekł....[emoji41]Chciałem dobrze a wyszło jak zwykle. ChatGPT niech oceni[emoji1787] Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lipca 2023 przez Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3HOW1 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 ktokolwiek dostal ta fotke na priv haha ? chlop za dlugo na sloncu posiedzial i przeniosl fantazje na jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Nie potraficie złowić szczupaka na 160 i zazdrościcie…. Wstyd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 ktokolwiek dostal ta fotke na priv haha ? chlop za dlugo na sloncu posiedzial i przeniosl fantazje na jerka Tak myślę że przynajmniej 20-30 osób ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Nie chcą się podzielić tą fotką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sady Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Nie ma sensu dalej rozdmuchiwać . Poniżej fota ryby 127 cm z Holandii latająca po necie. O czym my mówimy... porównując foty ryb 130/140 z neta do tej o której tu mowa to dla mnie temat szczupaka 160 się kończy hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Ja nie chcę zdjęcia.dziękuję! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 No dobra to ja też poproszę jak można fotę tego rekordowego szczupaka… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi