Filip14 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Tez poprosze fotke na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Poproszę fotkę tego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Też poproszę o fotkę tego krokodyla???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Gdzieś na na necie widziałem rybę która miała podobno jakieś 140-150 cm . Szczupak złowiony na solinie w latach siedemdziesiątych albo nawet i wcześniej. Niestety została oczywiście zabita i zabrana. Fotka robi ogromne wrażenie i myślę , że bez problemu przebija wszystkie tutaj zaprezentowane okazy. Więc co to za kolos musiał się uchować na 163 cm... niestety z wiadomych względów nie mogę wrzucić zdjęcia Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Gdzieś na na necie widziałem rybę która miała podobno jakieś 140-150 cm . Szczupak złowiony na solinie w latach siedemdziesiątych albo nawet i wcześniej. Niestety została oczywiście zabita i zabrana. Fotka robi ogromne wrażenie i myślę , że bez problemu przebija wszystkie tutaj zaprezentowane okazy. Więc co to za kolos musiał się uchować na 163 cm... niestety z wiadomych względów nie mogę wrzucić zdjęcia Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu TapatalkaPOdeśłij mi na priv, to moje rewiry z chęcia zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Proste jak drut , ktoś z osób co widzieli potwierdzi ? Fake czy nie fake ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Wcale nie taka prosta. Nie da się ocenić ile ma cm. Na zdjęciu nie ma nic co mogło by służyć do wyliczenia długości. Nie wiadomo ile wzrostu ma na osoba trzymająca. Jest duża.Zresztą czy to teraz ważne? Nawet jakby się udało podać przybliżoną wielkość to i tak znajdzie się wielu co to zakwestionuje. Nie raz tak było i nie raz jeszcze tak będzie. Na przyszłość nie ma co pisać o takich rybach, liczy się to co pokazują na kanalgratis Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 W tym roku w Polsce padła sztuka 163 cm. Widziałem, a nawet mam zdjęcia. Nigdzie nie zgłoszona, gdyż padła jeszcze w okresie ochronnym. Zaznaczę, że nie ja byłem łowcą, więc proszę bez zbędnych komentarzy. Ja tylko dzielę się informacją , że takie ryby są w Polsce.Znasz wzrost kłusola? Mikry taki metr sześćdziesiąt w kapeluszu czy raczej sporo większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Też poproszę o fotkę na priv.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Widziałem foto , max 130 z małym plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Nieźle się wątek rozwija. Cholera, muszę znaleźć zdjęcie dużego okonia gdzieś w sieci, i założyć nowy. Okoń 70 cm i nie nilowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Nieźle się wątek rozwija. Cholera, muszę znaleźć zdjęcie dużego okonia gdzieś w sieci, i założyć nowy. Okoń 70 cm i nie nilowy.Dobry pomysł. Jak byś jeszcze odnalazł zdjęcia z naszego podwórka, to by było coś. Był taki mistrz, (niejaki Biegan) z Krakowa. Ten to miał fantazję i dar "przekonywania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Coś mi się przypomina jak byłem chłopcem , kolega z podwórka opowiadał nam jak to jego ojciec jeździ po świecie i zarabia na statkach jako ochroniarz , był w legii cudzoziemskiej i takie tam hity. Pewnego dnia go "odwiedził" - z cynkówami i mgiełkami pod oczami racząc się na kocu Amandami i Turami , widzę, że to taka sama prawdziwa historia z tym szczupakiem . Edytowane 4 Lipca 2023 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Nieźle się wątek rozwija. Cholera, muszę znaleźć zdjęcie dużego okonia gdzieś w sieci, i założyć nowy. Okoń 70 cm i nie nilowy.To ja tez muszę poszukać, mam gdzieś zdjęcia okonia 84cm, szczupaka 233cm i sandacza 152cm, wszystko z jednego zbiornika, a słyszałem opowiadania, że rybacy wyciągali ryby tych gatunków jeszcze sporo większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Jest fotka , tutaj zabrakło miarki 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Jest fotka , tutaj zabrakło miarki Pomyliłeś się Kolego. To jest zdjęcie najniższego dorosłego człowieka na świecie, szczupak jest normalnej wielkości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi