Jaqbek Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Cześć.Mam prośbę o poradę.Dostałem od wujaszka stare przynęty gumowe, węgorze SG, jakieś rippery itp.O ile stan gumy jest ok, to wszystkie przynęty są całkowicie przesiąknięte dymem papierosowym.....Czy macie jakiś sposób, patent jak ten zapach wywabić z gumy ? Próbowałem zalać je atraktorem, ale nie przynosi to specjalnego efektu. Zapach dymu wygrywa....Dzięki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 To przeszkadza Tobie czy rybom ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaqbek Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 To przeszkadza Tobie czy rybom ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWiesz mi na pewno przeszkadza.Uważam że może mieć to w jakimś stopniu wpływ na brania.Sama świadomość że ta przynęta śmierdzi dymem nie zachęca do ich używania :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Spryskaj gumy preparatem MrSmell, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Cóz palenie szkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Miałem podobny przypadek z gumami do samochodu, które trzymałem w piwnicy palacza. Myjnia, wietrzenie nic nie pomagało. Kupiłem środek K2 SKIRON spryskałem gumy i jak ręką odjął. Mi pomogło. Spróbuj czy nie wchodzi w reakcję z gumami i działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Słyszałem o szczupakach palących Marlboro ;-) może te gumy się sprawdzą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Szczupaki nikotynowy dostaną Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaqbek Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 No dzięki.Spróbuje to K2 SKIRON, bo tańsze Wiecie uważam że nie ma nic gorszego niż wiara w przynętę, cokolwiek by to nie było...Niestety tak mam że lubię mieć dopracowane zestawy, przynęty, a głupio mi na to nie łowić skoro w prezencie dostałem a poprzednim pokoleniom się sprawdzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Jak to "nie ma nic gorszego niż wiara w przynętę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi