adamos Opublikowano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Takie pokazują się w miejscu mojej pracy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Powoli coś się dzieje, myślę że do tygodnia powinien zacząć się wysyp. Woj. podkarpackie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Pierwszy wypad w tym roku i parę grzybków się trafiło. Syn zadowolony to najważniejsze [emoji846] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Ale żeby na początku sierpnia trzeba było dzieciaki w kurtki i czapki ubierać...Popieprzona ta pogoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Niestety takie lato. Wiatr dość mocny a że z czwórki tylko on się podjął to trzeba było zadbać o misia ????✌️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) I to jest chłop, a nie, kalesony. Nie ujmując pozostałym. Może nie miały dnia Edytowane 7 Sierpnia 2023 przez Ardoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Taka tam kania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Bardzo smakowity sznycel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Dziś bliźniak ruszył z ojcem. Wpadło kilka fajnych prawdziwków [emoji3577][emoji523] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Dziś bliźniak ruszył z ojcem. Wpadło kilka fajnych prawdziwków [emoji3577][emoji523] Jaki region? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Piła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 https://wydarzenia.interia.pl/pomorskie/news-zazdroszcza-mu-wszyscy-grzybiarze-znalazl-gigantycznego-boro,nId,6955214 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) Pierwsze tegoroczne popołudniowe prawdziwki Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez uvex 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Dziś piękne zbiory, dwwa pełne kosze prawdziwków. Trafił się też rydz i borowiki ceglastopore. Ludzie zachwalają, ponoć bardzo dobre. Jutro się okaże czy smaczne Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Gdyby sie komuś pomysły na kanie skończyły tak jak mi, to polecam młode kanie faszerowane.... pychota Przepis jest tutaj (lekko zmodyfikowałem "pod siebie"):https://www.doradcasmaku.pl/przepis-male-kanie-faszerowane-duszone-254082 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Póki co to nie ma czego zbierać....jest dramat, ciekawe czy odpalą na mazowszu??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) Kozia broda, ponoć smaczna ale ja tym razem celowałem w kurki[emoji213][emoji213][emoji213] Wysłane z mojego moto g23 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Września 2023 przez Zybi81 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) Kozia broda, ponoć smaczna ale ja tym razem celowałem w kurki[emoji213][emoji213][emoji213] Wysłane z mojego moto g23 przy użyciu TapatalkaPyszne flaczki z tego wychodzą. Koniecznie z dodatkiem czosnku, imbiru i czerwonej słodkiej papryki w proszku. Edytowane 26 Września 2023 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Robercik, co to za farsz do tych kani robisz?Ja w zeszłym roku marynowałem opiekane, pychotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 (edytowane) Robercik, co to za farsz do tych kani robisz?Ja w zeszłym roku marynowałem opiekane, pychotka.Na bazie przepisu z linku w poście wyżej.... zmieniłem jedynie mięsko na wieprzowinę plus czosnek, kukurydza itd... innymi słowy jak co komu pasuje Do kani akurat mam słabość, więc kombinuje i konsumuje w każdej formie: smażone, marynowane młode, marynowane w panierce, flaczki, suszone (do panierki), no i ostatnio właśnie faszerowane....a że jest w tym roku wysyp to pomysłów zaczyna brakować Edytowane 26 Września 2023 przez robbertzam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Kanie kurki i rydze..czego chcieć więcej? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 (edytowane) Dawno nie miałem takiej okazji. Edytowane 14 Października 2023 przez Damiano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Ktoś rozpoznaje tego grzyba? Mam jeden typ w głowie, ale na razie nie chcę sugerować odpowiedzi i liczę na to że ktoś potwierdzi moje podejrzenia. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi