warciak Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam Mam pytanko odnośnie kijka dragon mystery contact jig 3-20 gr 2,4 m ? Proszę o opinie dodam ,że ma posłużyć do połowu sandacza z łodzi na dość płytkim zalewie do około 3m głębokości na plecionce oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Sorki, że dopiero teraz piszę, ale dawno mnie tu nie było.Ogólnie mówiąc bardzo przyjemnie łowi mi się na ten kijek. A tu masz nawet jego recenzję: http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2063&Itemid=106Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Miałem taka...bardzo elegancka jak dla mnie Spokojnie wyrzuci paprocha. Sredniomiekka...na koguciki dobra lecz lepiej krotsza....podobala mi sie ale zamilem na inna z dragona. recenzja na wcwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi