judo 1988 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam,panowie jestem ciekaw waszych opinii na temat horneta 9cm.Opisany jest bajecznie(jak wszystkie wobki salmo) ale czy to rzeczywiście potwierdza się w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 koledze spadł na kamienie tylnym oczkiem w dół oczka już nie ma ułamało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 To z czego ten wobek był ? Wydmuszka z plastiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Używałem go ok 30 min w trollingu na 6 m wodzie i zdążył skusić sandacza, myślę, że jest to dobry uniwersał na szczupłe, większe okonie no i sandał też go łyknie Producent pisze, że schodzi na 5 m w trollingu, a na 5,5 skakał mi po dnie Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 To z czego ten wobek był ? Wydmuszka z plastiku ? wobek caly drut strzelil samo oczko wiec chyba cos nie tak ze spawaniem poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 skoro oczko strzeliło to drut jakiś felerny musi być,albo to "spawanie" czy coś podobnego radykalnie wypaczyło jego właściwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi