Wronka1991 Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Witam kolegów jutro jadę do pracy w rejony miasta Brzeg i pytanko mam sobotę wolna i chciałem polatać za pstrągiem wiem że jest informator krainy pstrąga i lipienia ale wolę spytać was może ktoś coś podpowie nie chodzi o konkrety tylko mniej więcej lokalizację oczywiście na priv będę wdzięczny za pomoc odwdzięczę się paroma moimi cukierkami z piór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Brzeg, to odra bądź Turawa.Ale nie pstrągi, chyba że komercja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Brzeg, to odra bądź Turawa.Ale nie pstrągi, chyba że komercja.Mogę dojechać z 50 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Zajrzyj mimo wszystko na informator okręgu, który Cię interesuje. Tam znajdziesz wody górskie, z reguły tam znajdziesz interesujące wody dedykowane dla ryb w kropki. Do tego mapa i witaj przygodo. Bynajmniej ja tak robię. Ciężko jest tak, aby ktoś wydał swoje mety na te piękne ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opolanin Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Napisz priv, jestem z Opola i coś doradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi