przemow Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 FL vs FM :-) Widać różnicę he he 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 (edytowane) A które jest które? ???? Pewnie FL to górne Edytowane 13 Marca 2024 przez Ballantise 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Ballentines. Szersze zęby są w FM. Czyli na górze FM na dole FL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Ballentines. Szersze zęby są w FM. Czyli na górze FM na dole FLKurcze nie trafiłem ????????. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Wiadomo może kiedy będą dostępne zapasowe szpule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Robert pytaj w Mefisto,ale ponoć FL i FM pasują naprzemiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Messenger_creation_dd792ec7-33d6-4841-9c28-d9ecb71a8307.png FL vs FM :-)Widać różnicę he hePrzemek wygląda na to jak by shimano chciało sprzedawać więcej smaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Przemek wygląda na to jak by shimano chciało sprzedawać więcej smaru To by się zgadzało bo i dostępność smarów ograniczyli he he :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Robert pytaj w Mefisto,ale ponoć FL i FM pasują naprzemiennie.Pasują wszystkie modele szpul Long stroke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Pasują wszystkie modele szpul Long stroke.Nie pasują. Ultegra i niżej też mają long storke a nie pasują.Powyżej Stradica są dopiero zamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 (edytowane) Pytanie mam z gatunku dziwne... czy dobrze widzę że stradic fm nie ma możliwości odblokowania obrotów wstecznych?Czy przełącznik jakoś tajniacko ukryty? Edytowane 19 Kwietnia 2024 przez sinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Nie ma tego przełącznika, FL też nie ma, a jak wcześniejsze to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Nie pasują. Ultegra i niżej też mają long storke a nie pasują.Powyżej Stradica są dopiero zamienne.FL i FM nie pasują szpule zamiennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Pasują. Chodzi o to że z niższych modeli np ultegra do stradica nie pasują. Od stradica w górę szpule Long Stroke pasuja naprzemiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 A są może już osoby które testowały na grubo model C5000XG?Do ciężkiego łowienia - ona ma body chyba to samo co 4000 zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 A są może już osoby które testowały na grubo model C5000XG?Do ciężkiego łowienia - ona ma body chyba to samo co 4000 zgadza się?No ale to jak rozmiar przekładni taki sam i różni się rotorem i głębszą szpulą to według mnie żaden plus. Chyba że potrzebujesz 101cm na obrót korby. Generalnie ostatnio zakupiłem 4000 i jest dobrze, naprawdę dobrze. Chciałem dwa, mniejszy i większy ale C3000 był malutki bo body z niższego rozmiaru i go odesłałem. Ten 4000 daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Natrafiłem dziś na taki oto materiał. Coś na poprawienie humoru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) To się chłopak zdziwi jak odeśle Stradica i zamówi twinka ???? wtedy pewnie kur..icy dostanie. Moje FM-ki chodzą idealnie choć przyznam, że po zakupie musiałem posmarować po swojemu bo nie lubie kiedy korba lata jak helikopter ma być masełko. Edytowane 16 Maja 2024 przez tetsu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 No właśnie po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 To się chłopak zdziwi jak odeśle Stradica i zamówi twinka ???? wtedy pewnie kur..icy dostanie. Moje FM-ki chodzą idealnie choć przyznam, że po zakupie musiałem posmarować po swojemu bo nie lubie kiedy korba lata jak helikopter ma być masełko.TP FE też już rzężą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 (edytowane) Nowy filmik:https://www.youtube.com/watch?v=1Moz62HQq6g[test][/test] Edytowane 17 Maja 2024 przez Marcin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 To się chłopak zdziwi jak odeśle Stradica i zamówi twinka ???? wtedy pewnie kur..icy dostanie. Moje FM-ki chodzą idealnie choć przyznam, że po zakupie musiałem posmarować po swojemu bo nie lubie kiedy korba lata jak helikopter ma być masełko. Dokładnie to samo mu napisałem pod filmem, żeby odpuścił sobie kupno TP lub Stelli, bo się najzwyczajniej w świecie zdziwi ???? Nowy filmik:https://www.youtube.com/watch?v=1Moz62HQq6g[test][/test]Prawdziwy "jutiuber". Zobaczył, że poprzedni materiał ze Stradiciem wykręcił spore wyświetlenia w krótkim czasie na jego kanale, to postanowił pójść za ciosem i jeszcze sobie pogadać o Stradicu. Najwyraźniej Pan zawiedziony pracą Stradica poszukuje kołowrotka idealnego, który będzie łączył w sobie wagę Vanquisha, płynność i kulturę pracy niczym Stella, a do tego powinien być wytrzymały niczym TP PG i to wszystko oczywiście w wersji SW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 (edytowane) Najwyraźniej Pan zawiedziony pracą Stradica poszukuje kołowrotka idealnego, który będzie łączył w sobie wagę Vanquisha, płynność i kulturę pracy niczym Stella, a do tego powinien być wytrzymały niczym TP PG i to wszystko oczywiście w wersji SW. No ja też takiego szukam i jeszcze żeby był w cenie czerwonego Zaubera! Edytowane 17 Maja 2024 przez Darek_W 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Jeszcze 3 zapasowe szpule,3 komplety podkładek,smar,oliwka, zapasowy kabłąk i korbka,no i jeszcze 10 lat gwarancji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi