SIRIUS Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Hej.Do sprzedania woblery na wiekszosc drapieżników. Dedykowane pod sandacza, szczupaka lub bolenia. Przynęty 10 cm przy 12 gr. osiągają przyzwoite odległości. 30 zł sztuka plus 15 wysyłka. Dla zainteresowanych mogę przesłać film z praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 hej przesli film =pzdr M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 czesc wezme 3 sztuki =bez zoltego tylko warunek wysylka poczta polecony,paczka ja Ci pasuje daj znac z danymi na priv pzdr M 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Nie bądź skromny i wrzuć film na wątek. Myślę, że wtedy więcej osób by się zainteresowało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus36 Opublikowano 13 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października Witam, czy woblerki nadal są w sprzedaży? Wszystkie zaprezentowane wcześniej kolory? Pozdrawiam. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi