klon Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Czy tylko ja mam problem z tym, że niemal za każdym razem po wejściu na portal muszę się logować. Czy jakaś gapa jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Cześć,Korzystasz z jednego komputera? Jednej przeglądarki internetowej? PozdrawiamRemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 1-Tak, 2-Tak. System pamięta mnie dzień, góra dwa potem już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Zwróć uwagę czy ma to coś wspólnego z MS Outlook. Ja tak mam na innym forum. Po uruchomieniu Outlooka jestem zapominany przez mechanizm forum i muszę się logować jeszcze raz. Napewno da się to jakoś zwalczyć ale przyznam że nie kombinowałem - poprstu loguję się jeszcze raz. Czy tu jest tak samo jeszcze nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 No cóż - dzis mi tez ciasteczka stygna po godzinie.. Outlook otwarty cały czas, a juz trzeci raz sie musze logować... Inni mnie pamietają. Remek nie chce. Ale mnie jeszcze popamieta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Outlook otwarty cały czasTo go właśnie zamknij i zobacz czy coś się zmieni. U mnie to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Sprawdzę, czy coś się nie pomieszało po zmianie PHP na 5. Jakiś tydzień temu był w ver. 4. więc teraz może coś nie działa. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja nie mam takiego problemu z jerkbait.pl, nawet z otwartym outlookiem,za to na niektórych forach takie problemy się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
klon
Czy tylko ja mam problem z tym, że niemal za każdym razem po wejściu na portal muszę się logować. Czy jakaś gapa jestem?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi