elling Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Moja pp 0.13mm pod mikroskopem wyglądałaby jak wiertło.power pro tylko 0.19mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 YGK g-soul bardzo fajna. Miękka, bardzo dobrze leci, jak na swoją grubość wytrzymała i mocna. Długo zachowuje swoje parametry. W tych grubościach brał bym 0.4. www. masz taniej. Jak dobierzesz coś za 10 zł to jeszcze 10% arabtu i darmowa wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Santiago Peewee wx4 lime green używam od początku sezonu, tą 0.4 PE łowię głównie okonie i bardzo sobie chwalę.Kilku chłopaków z Krosna łowi tą plecionką i też są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyquariat Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Od jakiegoś czasu używam Mikado Nihonto Octa Braid 0.14 mm i jestem bardzo zadowolony. W tym roku wyciągnąłem na nią kilka zębatych (m. in. 80, 71, 69, 62) i strachu nie było - nawet przez myśl mi nie przeszło, że może być coś nie tak. Plecionka jest dosyć mocno "nawoskowana", a kolor chyba jak we wszystkich blaknie po kilku wizytach w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Używam Dragon Ultra 8x Nano Braid, miękka, bez pamięci, ślizga, cicha, nie strzępi się, plątała się trochę na początku ale chyba za dużo nawinąłem bo już się nie plącze a oddaje dalekie rzuty. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_666 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 U mnie znowu sprawdza się power pro, daiwa 8braid na początku piękna i śliska zaczęła tracić wytrzymałość na zrywanie trochę za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubezpieczony Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja ze swojej strony polecam Pezon&Michel seria Color Braid (używam fluo yellow, do 10kg średnica bodajże 0,17) bardzo fajna plecionka, nie plącze się wgl. mięciutka jak nitka, wytrzymała. Używam sezon i jestem zadowolony. Koszt około 120 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Miał ktoś z was okazje przetestować Nihonto Octa i Fine Braid w kolorze pomarańczowym ? Nowy kolor ciekawe jak długo trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1983 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ja polecam, jak już kilku kolegów to zrobiło,P-Line Spectrex. Używam już kilka lat czterosplotową ,i dodatkowo cały ten sezon za przemian ośmiosplotową. Jak dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 panowie podobno pojawila sie nowa plecionka daiwy morethan moze ktos juz macal a moze lowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Miał ktoś z was okazje przetestować Nihonto Octa i Fine Braid w kolorze pomarańczowym ? Nowy kolor ciekawe jak długo trzyma? MOze akurat nie pomarancz ale fluo szybko stało sie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 panowie podobno pojawila sie nowa plecionka daiwy morethan moze ktos juz macal a moze lowilTo będzie 12 splotów cena okolice 250zł będzie niedługo w ofercie[emoji106] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja polecam, jak już kilku kolegów to zrobiło,P-Line Spectrex. Używam już kilka lat czterosplotową ,i dodatkowo cały ten sezon za przemian ośmiosplotową. Jak dla mnie rewelacja.Ośmiosplotowa to już TCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 To będzie 12 splotów cena okolice 250zł będzie niedługo w ofercie[emoji106]Zatem pisz tylko kiedy. Sądzę że warto by wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 wlasnie chcialbym wyprobowac jeszcze w tym sezonie jak sie przyjmie to znow wymiana a potrzeba co najmniej 4 sztuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek145 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Hej, Za miesiąc wraz ze znajomym lecimy do Holandii zapolować na tamtejsze szczupaki. Dotychczas łowiłem tylko na żyłkę (jestem młodym spiningistą), korzystając z okazji, chciałbym przerzucić się na plecionkę. Mój sprzęt to: - Konger Stallion Sword 8-28 - Daiwa Regal 2500 Będzie to moja pierwsza linka więc proszę o pomoc w dobraniu odpowiedniego modelu. Z osobistych preferencji to tyle, ze fajnie jak by była ona w kolorze zolte fluo. Proszę wziąć pod uwagę, że jestem kompletnie 'zielony' w temacie, tak że zdaje się całkowicie na Wasze oponie. Zestaw będzie wykorzystywany głównie na duże szczupaki i dokładnie pod tą rybę chciałbym dobrać linkę. Z góry dziękuję za podpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Miał ktoś z was okazje przetestować Nihonto Octa i Fine Braid w kolorze pomarańczowym ? Nowy kolor ciekawe jak długo trzyma? Miałem fluo i po kilku godzinach koloru już nie było, zrobiła się blado żółta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piolbn Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja własnie jestem w posiadaniu nowej plecioneczki daiwy 8braid EVO tournament 0,14, nowa technologia daiwy. Plecionka jak żyłka bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Przerobiłem PP od oryginałów po podróby, żadna nie dorównywała DRAGON HM 8x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Pytanie do tych co łowili plecionką Varivas Avani Sea Bass Max Power TRACER 150m PE 1.5 warto wydać te 170 zł czy lepiej kupić tańszą pletkę i ją przewinąć co pół sezonu, łowiłem do tej pory Sonic i byłem zadowolony ale teraz powstał dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Pytanie do tych co łowili plecionką Varivas Avani Sea Bass Max Power TRACER 150m PE 1.5 warto wydać te 170 zł czy lepiej kupić tańszą pletkę i ją przewinąć co pół sezonu, łowiłem do tej pory Sonic i byłem zadowolony ale teraz powstał dylemat. Sprobuj ygk upgrade x8, jest tansza a parametry ma bardzo dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Pytanie do tych co łowili plecionką Varivas Avani Sea Bass Max Power TRACER 150m PE 1.5 warto wydać te 170 zł czy lepiej kupić tańszą pletkę i ją przewinąć co pół sezonu, łowiłem do tej pory Sonic i byłem zadowolony ale teraz powstał dylemat. Warto. Łowię drugi sezon i lepszej jeszcze nie miałem. Teraz jest promocja, więc poniżej 150 PLN za sztukę możesz ją nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Warto. Łowię drugi sezon i lepszej jeszcze nie miałem. Teraz jest promocja, więc poniżej 150 PLN za sztukę możesz ją nabyć. No też zamówiłem, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 powiedzcie mi na okonie spisze sie lepiej nanofil 0.12 czy moze lepiej wziac jakas plecionke ? z tym ze jest promocja teraz na nanofila za 36zl (z wysylka 51) i sie wlasnie zastanawiam czy lepiej wziac nanofil czy jakas plecionke o podobnej wytrzymalosci? gdyby ktos mial problem co do srednicy od razu mowie ze jest to spowodowane łowiskiem i zaczepami.. Jaki jest ten nanofil oplaca sie to kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi