SlawekNikt Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ja kupię na wiosnę 0,08 i porównam z tym czym porównuję najczęściej czyli octa łosiemsplot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Aleksander , Ty łowisz plecionką Ownera ? Model HQ PE Braid X4 ? Pod mikroskopem wygląda super i trzyma wymiar , zastanawiam się nad nią. Jeśli to mnie wywołałeś do tablicy , to ostatnio używam KAMATSU Techron. Jak dotąd najlepiej się zachowuje z używanych dotąd przeze mnie plecionek MIKADO Nihonto, DRAGON Magnum 4X, DRAGON Fishmaker, DAIWA J-Braid, MOMOI Jigline (pomijam milczeniem JAXON Sumato i MISTRAL Shiro, bo to były pomyłki życiowe). Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 WitamKtoś może łowi na tę plecionkę G-soul upgrade pe X4.Warta kupienia, jak ma się do egi metal ? G-soul upgrade pe X4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jeśli to mnie wywołałeś do tablicy Tak , tak , Ciebie Alex Myślałem, że masz plecionkę Ownera a jednak to Kamatsu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ten owner co wspomniales uzylem dokladnie raz. Pierwszy i ostatni. Wyglada super ale przy srednicy 0.15 strzelala jak zylka 0.08. Nawet na lpwisku gdzie niby na innej nie czulem zaczepow na tej po poerwszej wyprawie widzialem podklad. Przy tej srednicy pekala na suchych lisciach w przypadku zaczepu. Przerzucilem chyba ze 30 modeli plecionek ale ta jest w tym rankingu nr.30. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ale pod mikroskopem wygląda nieźle :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ale pod mikroskopem wygląda nieźle :-)))No właśnie i trzyma wymiar . Tylko co z tego jak kiepskie włókna pewnie . Na szczęście można się uczyć na błędach - w tym przypadku kolegów z forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No to żeście mnie teraz odrobinę skołowali ... Brać czy nie brać tego ownera ... oto jest pytanie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Sławku, bierz Kamatsu. Nie wiem na czym to polega, ale 4-splotowe jednak lepiej się sprawdzają na multiplikatorze. Większe odległości, mniej splątań.Jakiś rok temu, jeszcze do tradycyjnego spinningu, też przymierzałem się do tego Ownera, ale przeczytałem w sieci kilka niezbyt pochlebnych opinii i mi przeszło. PSTutaj masz test http://www.fishing-test.pl/yki-i-plecionki/25-yki-i-plecionki/439-plecionka-kamatsu-techron-014mm. Potwierdzają go moje spostrzeżenia. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Nie lepiej kupić P-Line TCB. Lepszej plecki do 7 dych za 100m nie miałem a trochę się tego już przerobiło. A i jak dla mnie plecka tylko wlokno spectra i nic więcej. P-Line ma kolega z Jerka za śmieszna kasę. To nie reklama????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Test P-Line http://www.fishing-test.pl/yki-i-plecionki/25-yki-i-plecionki/261-p-line-spectrex-ivOcena użytkownika http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/artykuly/porady/zestawy/1034-plecionka-p-line-tcb8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (...) P-Line ma kolega z Jerka za śmieszna kasę. To nie reklama.Kto i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) A kolega psulek Kasa jaka trzeba wywalić to całe 35zl za 100m. Ma 4 i 8 splotowe. Ja ma 4 splotowa. Może zakupie sobie 8 chodź narazie nie widzę potrzeby. Pół sezonu dosyć intensywnego i nic się z nią nie dzieje. W wątku o Fuego widać jak jest nawinięta. Włókno spectra pokryte powłoką teflonowa Du Pont. Spectrex to trochę inna plecka niż TCB. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Bolo8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 W takim razie może i się skuszę na tą p-line, ale to dopiero za jakieś 4 może 6 tygodni. A na pewno kupię kastkinga mega8 lub superkast9 bo chcę go po prostu sprawdzić, a cena to od około 12 do 24 baksów za 275 metrów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Test P-Line http://www.fishing-test.pl/yki-i-plecionki/25-yki-i-plecionki/261-p-line-spectrex-ivOcena użytkownika http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/artykuly/porady/zestawy/1034-plecionka-p-line-tcb8Już kolega wcześniej zauważył, że podlinkowałeś dwie różne plecionki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgadza się, ale czy to w czymś przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Skoro to różne pletki to raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To nie czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Czytałem i o tcb i o spectrex ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 P-Line TCB8 jest genialna , nie używam innej ośmiosplotowej . Tylko niestety jeden kolor dostępny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To może ja lykne tak samo, a miałeś 4 splotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 a miałeś 4 splotowa?Nie łowiłem na nią. Nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) To może ja lykne tak samo, a miałeś 4 splotowa?Dobra plecionka podobna do PowerPro, a w moim odczuciu nawet lepsza. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Wiem kolego miałem PP, jak i robinsona phantoma, Jaxona jakiegoś. Mówię tu o pletkach ze spectry. P-Line nie ma sobie równych. Kilka z włókna dyneema ale jak dla mnie to włókno o kant d..y roztrzas. Przynajmniej do ceny 70zl bo takie miałem. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Bolo8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja mówię o P-Line 4 splotowej, że jest podobna do PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi