andrzej_rostek@wp.pl Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tak dokładnie, ostatnio miałem taką 8 spotów, fajnie to latało i cicha, ale tak jak napisałeś średnio wytrzymała, strzępiła się i straciła swą moc. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Z tym graniem na przelotlach to też zależy od ich jakości. 8 splotowa daiwa jbraid na kongerze palladin single warior grała niemiłosiernie ale na mikado blocks cisza jak makiem zasial. A shimano kairiki które miałem poprzednio nie grało na kongerze więc wracam do shimano a daiwa zostanie w niskobudrzetowym kiju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_rostek@wp.pl Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Patyk jaki mam to ST. Croix ES 90mhf2 i młynek daiwa certate LT 4000DC myślę że to w miarę. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maikel Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Potrzebuje pomocy przy wyborze pletki 0.08. Aktualnie pod uwage biore Varivasa SeaBas i Daiwe Tournament.Wybrać którąś z tych dwóch czy znajdę coś lepszego w cenie ~200zł za 150m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zajrzyj tutaj: http://jerkbait.pl/topic/130478-s-do%C5%BCynki-ostatnia-prosta-wakacyjna-promcja-sunline-okoniowe-szale%C5%84stwo-300m-i-150m-darmowa-wysy%C5%82ka-do-04092019-w%C5%82%C4%85cznie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Cześć, szukam obecnie jakiejś zacnej 8-splotowki w kolorze czerwonym do jigowania za sandaczem. Coś co będzie miękkie, ciche z ciasnym splotem i co nie zgubi koloru po kilku godzinach biczowania wody. Ma ktoś coś sprawdzonego godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Post wyżej masz link do bradzo dobrej ofert, co prawda nie czerwona, ale jest limonka i pomarańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dziękuję, widziałem. Chodzi mi jednak o czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Paweł proszę o wycenę plecionki siglon sunline X8 dwie szpulki po 150 m x 1.2 średnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jarek, 168 z wysyłką, ale można coś dobrać dogadać się z kolegami i powyżej 200 jest 10% mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjts1922 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Panowie jaką plecionke polecicie do "uniwersalnego" zostosowania. Przedzial przynet od ok. 7g-35g. Wszelkiej maści gumy, obrotowki i wobki. Woda z reguły stojaca ale czasem Warta i Ner sie trafi. Proszę o pomoc. Ma to współgrać z AVS86MHF2 i TP4000PG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Panowie jaką plecionke polecicie do "uniwersalnego" zostosowania. Przedzial przynet od ok. 7g-35g. Wszelkiej maści gumy, obrotowki i wobki. Woda z reguły stojaca ale czasem Warta i Ner sie trafi. Proszę o pomoc. Ma to współgrać z AVS86MHF2 i TP4000PGDo TP4000Pg mam sunlina i jak na razie jest cicha przy tym przynęty fajnie śmigają i cena nie jest jakaś zaporowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjts1922 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 MARIUSZ 69 dzięki za info. Mozesz podac konkretny rodzaj i grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 MARIUSZ 69 dzięki za info. Mozesz podac konkretny rodzaj i grubośćSunline Siglon PE 8x grubość to Pe 2.0 z myślą o rybach a nie rybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiu Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Witajcie potrzebuje szybką pomoc w kwestii plecionki. Wybieram się na troć, sprzęt prawie skompletowany jest:-Wędka DRAGON Millenium Heavy Duty Seatrout 2.90m/21-50g -Kołowrotek Daiwa Freams 4000-Przynęty :https://s6.ifotos.pl/mini/201909192_qsansxw.jpgPozostaje linka tylko jaka? budżet 50-100 zl.Co myślicie o tym:https://allegro.pl/oferta/2018-berkley-whiplash-8x-splot-green-150m-0-12mm-7429055230?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 ... kup sobie zwykłą POWER PRO 15lb i będziesz Pan zadowolniony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Cześć , na trocie w rzece polecam 4 splotowe , 8 zostaw na morze , Powerpro 15-20 lb , przetestowałem dają rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiu Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 A macie jakieś pewne źródło gdzie kupić Power pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) @psulek Power Pro i Sunline edit.Przyjemny i szybki kontakt.Polecam z czystym sumieniem. T/ Edytowane 21 Września 2019 przez UncleZin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Dragon Invisible Clear (4 splotową) lub Power Pro, a najlepiej to świeżą żyłkę 0,30 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiu Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Dzięki za informację i oczywiście za pomoc w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń122 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Także dołączę się do tematu.Czytam dobre kilka godzin o plecionkach i jedyne czego się dowiedziałem to to, że każda jest do niczego Szukam czegoś do okoniówki CW 0.5-6g, kołowrotek Zauber 1000. Plecionka budżetowa, 60-70zl myślę Max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 KAMATSU Techron Olive Green 0,03-0,04mm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Sunline czterosplotowa. Kupisz w tej cenie u @psulek Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Czy ktoś używa Berkley'a x9 ?Jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi