kostom63 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nawet jeszcze 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Cześć, a co powiecie o plecionkach Seaguar oraz Toray? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Cześć, a co powiecie o plecionkach Seaguar oraz Toray?Raczej bardziej z fluorocarbonu znane, jak z plecionki. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Dlatego pytam o plecionki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Miałem linkę ze stajni seaguar... Bodaj pe#1 szału nie robi to poprawną linka w cenie do 100 zł bije ja na głowę owner kizuna jeśli o 8 mki chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Miałem linkę ze stajni seaguar... Bodaj pe#1 szału nie robi to poprawną linka w cenie do 100 zł bije ja na głowę owner kizuna jeśli o 8 mki chodzi.A który model plecionki miałeś? Dawno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Trochę poczytałem ten wątek i mam mętlik -polecicie jakąś plecionki raczej do trollingu średnica min. 0,18 -zresztą doradźcie potrzebuje dwie jedna do przynęt do max 30-40 gram druga 60-100g max. Budżet no chciałbym wydać max 100zł za sztukę a najlepiej do max 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Cześć, jeśli poczytałeś, to pewnie wiesz, że nie ma sensu zostawać przy określaniu grubości w mm. Waga przynęt też tak naprawdę nie ma znaczenia. Taka bez steru 400 gr będzie stawiać mniejszy opór niż średniej wielkości sdr. W tym budżecie to raczej 4sploty o grubości ok 1,5 PE do stawiających mniejszy opór i 2 PE do tych o większym oporzeTomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Panowie gdzie mogę zakupić Duel Hardcore X4 #2 w żółtym kolorze. Usilnie poszukuje ale nic nie moge namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Jak nie potrzebna na wczoraj to pewnie eBay albo jakiś sklep w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Panowie, szukam czegoś do przynęt 40-70g i 10-30g. Zastanawiam się czy Siglon 4X w rozmiarze PE 3 i 2 będzie w porządku do takich gramatur czy może jednak kupić po prostu PP w rozmiarach 0.23 i 0.15. YGK G Soul ok. 100zł aliexpress kupuje juz 2 szpule - oryginał ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Zawsze używałem Duel Xwire X8 Yellow ale nie ma ich juz w sprzedaży, najlepsza pletka ,na niektórych kołowrotkach mam 5 letnią !!!! Gładka, do dzisiaj fluo zółta stawiam flaszkę za 1.5 i 1.0 Yellowww, na rynku został silver i multikolor Edytowane 22 Stycznia 2022 przez koyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Obie plecionki miałeś? Czym się różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tak Duel Xwire mam! okoń PE 0,6; sandacz 1.0; szczupak jerki do 60gr 1,5 Kupiłem YGK G Soul przyszła w 2 tyg już z VAT !!! kupiłem Pe 2,5 200m!!! i 1,0 200m !!! Kolor spoko, znaczniki co 1m !!! fajne jak ktoś łowi w opadzie! gładka ale nie ma porównania do Xwira! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 200m jest świetnym rozwiązaniem, plecionka na kilka sezonów ! co sezon odwracam i ścinam 15-20m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 YGK G Soul ok. 100zł aliexpress kupuje juz 2 szpule - oryginał ! Hmm .. absolutnie jej nie dyskredytuje ale uwaga z grubościami .. Nie dawno zamówiłem 40 lb . Przyszła ale przy 50 lb power pro wyglada jak sznurek do snopowiązałki … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Ja raz dawno trmu kupiłem na próbę Varivasa z Ali no i powiedzmy, że daleko było do oryginału. Ale jak kto woli. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Stycznia 2022 przez psulek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Raz kupiłem na Ali,była ok.cienka ,mocna.Nastepny zakup,ale w innym sklepie i już przegrubiona i szorstka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 8 splotów nadaje się do multika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 8 splotów nadaje się do multika?Nie. Multiplikator staje dęba ????A tak na poważnie to dlaczego nie ? Są osoby, które preferują 4 sploty i są takie, które używają x8. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Różne są opinie ¯\_(ツ)_/¯ chętnie zatem spróbuję 0.6 Pe pod kij do 15g (☞^o^) ☞ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hmm .. absolutnie jej nie dyskredytuje ale uwaga z grubościami .. Nie dawno zamówiłem 40 lb . Przyszła ale przy 50 lb power pro wyglada jak sznurek do snopowiązałki … Hahahahahahh śmieszna sytuacja kupiłem YGK PE 2,5 200m bo ten kolor u nas nie występuje, pod jerki 50gr i wyda mi sie że jest cienka podobna do Duel 1,5-2.0 nawet miałem zamawiać PE4.0 ale jest MOC i zostawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hahahahahahh śmieszna sytuacja kupiłem YGK PE 2,5 200m bo ten kolor u nas nie występuje, pod jerki 50gr i wyda mi sie że jest cienka podobna do Duel 1,5-2.0 nawet miałem zamawiać PE4.0 ale jest MOC i zostawiłem.Hmm, ciekawe . Bo to by znaczyło, że Duel jest przegrubiony, i to sporo. A masz jak porównać na zdjęciu w dużym powiększeniu? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Hahahahahahh śmieszna sytuacja kupiłem YGK PE 2,5 200m bo ten kolor u nas nie występuje, pod jerki 50gr i wyda mi sie że jest cienka podobna do Duel 1,5-2.0 nawet miałem zamawiać PE4.0 ale jest MOC i zostawiłem. Dalej nie wierzę a w szczególności w to ,że duel 1,5 czy 2.0 jest takie jak ygk 2,5 i aż pognałem do piwnicy sprawdzić naocznie . Po kolei: duel 1,5 , power pro 3.0 , power stricke 3.0 , ygk z Ali 2,5. Więcej dysput na ten temat nie toczę ... Na zdjęciu dokładnie nie widać ale ygk jest najgrubszy z nich wszystkich ... Edytowane 23 Stycznia 2022 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 To YGK z ali podejrzanie grube.... Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi