saitt Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Polecam przyjmować ze pe# 0,6 to realnie ma węźle 6lb a pe# 1 to 10lb na węźle i jeśli będziecie dociekliwi i sami przetestujecie to dojdziecie do tych samych wniosków.Fizyki się nie oszuka ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Polecam przyjmować ze pe# 0,6 to realnie ma węźle 6lb a pe# 1 to 10lb na węźle i jeśli będziecie dociekliwi i sami przetestujecie to dojdziecie do tych samych wniosków.Fizyki się nie oszukaDokładnie, 0.6 PE to jakieś 8lb liniowo, dobry węzeł to jakieś 80% wytrzymałości, parę procent ubywa wraz ze zużyciem no i wszystko się zgadza. Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Andżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Polecam przyjmować ze pe# 0,6 to realnie ma węźle 6lb a pe# 1 to 10lb na węźle i jeśli będziecie dociekliwi i sami przetestujecie to dojdziecie do tych samych wniosków.Fizyki się nie oszuka Dokładnie! Też się bawiłem wagą do walizek i łącznikiem bezwęzłowym. Wyszło mi PEx5=..kg. Czyli PE#1 = 5 kg, PE#0,8=4 kg i tak dalej. Sprawdzane w zakresie PE0,6 - 1,5. Odliczając węzeł wychodzi to samo! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Używał ktoś do UL plecionki TORAY Trout Area Fighter? Ewentualnie Seaguar Lure Edition?To całkowite nowości na naszym rynku. Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez yffea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Testowałem linkę seguar pe1.0 nie pamiętam modelu ale wyfrunęła że szpuli po pierwszym łowieniu . Jakaś taka dupowata . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Testowałem linkę seguar pe1.0 nie pamiętam modelu ale wyfrunęła że szpuli po pierwszym łowieniu . Jakaś taka dupowata .Na mnie na razie Seaguar R18 Seabass robi świetne wrażenie. No i fluorocarbony rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikarosek Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Moge prosic o polecenie jakies plecionki? Aktualnie nawinieta mikado 0.06 4 splotowa. Jest bardzo wytrzymala ale bardzo glosna i zostawia kolor na przelotkach. Szukam czegos do 100 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) W klasie DiRC czyli dobrze i rozsądnie cenowo polecam (nie tylko ja zresztą) produkty sunline. Wybór duży, a kolega @psulek robi jeszcze korzystne promocje.Edit. Mi bardzo pasuje egi ult. Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Moge prosic o polecenie jakies plecionki? Aktualnie nawinieta mikado 0.06 4 splotowa. Jest bardzo wytrzymala ale bardzo glosna i zostawia kolor na przelotkach. Szukam czegos do 100 zlLepiej powiedz, do jakiej wędki i przynęt ta olecionka, bo to Mikado to cholera wie jaką miało grubość (to 0,06 to taka ściema markeringowa wesoła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Lepiej powiedz, do jakiej wędki i przynęt ta olecionka, bo to Mikado to cholera wie jaką miało grubość (to 0,06 to taka ściema markeringowa wesoła).Z doświadczeń porównawczych plecionek różnych producentów, to tak co najmniej PE 0.6 . Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Moge prosic o polecenie jakies plecionki? Aktualnie nawinieta mikado 0.06 4 splotowa. Jest bardzo wytrzymala ale bardzo glosna i zostawia kolor na przelotkach. Szukam czegos do 100 zlMoze wlasnie Seaguar Lure Edition x4? Ewentualnie Toray Super Eging. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Moze wlasnie Seaguar Lure Edition x4? Ewentualnie Toray Super Eging.Testowałeś te linki ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Dostal do testow za free to fajne sa,a teraz musi reklamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) Osobiście testowałem wiele plecionek do ul i lekkiego łowienia. Na placu boju pozostaje tylko Varivas Saltwater i obowiązkowo u mnie impregnacja przed pierwszym użyciem. Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 ten saltwater jest super, cieniutki, cichy i mega daleko z niego leci ale dość szybko się zużywa w porównaniu do na przykład light game 0.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Osobiście testowałem wiele plecionek do ul i lekkiego łowienia. Na placu boju pozostaje tylko Varivas Saltwater i obowiązkowo u mnie impregnacja przed pierwszym użyciem. . No cena doje***a niektórym tyle na wędkę i kołowrotek nie udało się wydać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 W cenach sklepowych to ja ich nie kupuję, ceny faktycznie przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 W cenach sklepowych to ja ich nie kupuję, ceny faktycznie przesadzone. zdradzisz w jakiej kupujesz ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 ten saltwater jest super, cieniutki, cichy i mega daleko z niego leci ale dość szybko się zużywa w porównaniu do na przykład light game 0.2 Niech się zużywa, wolę jednak 8x niż 4x. 150m plecionki wystarczy na długo, ewentualnie można przewinąć po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 zdradzisz w jakiej kupujesz ?? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa również chciał bym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Ja również chciał bym wiedzieć Poniżej 250zl/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Testowałeś te linki ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNa razie nawinięty Seaguar R18 SeaBass ale jeszcze przed pierwszym uzyciem - zapewne sprawdzę jutro. Toray czeka na nawinięcie. Zapewne jeszcze w tym tygodniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Osobiście testowałem wiele plecionek do ul i lekkiego łowienia. Na placu boju pozostaje tylko Varivas Saltwater i obowiązkowo u mnie impregnacja przed pierwszym użyciem. Witam, i faktycznie linka 0,2 PE wytrzymała 2,5 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Osobiście testowałem wiele plecionek do ul i lekkiego łowienia. Na placu boju pozostaje tylko Varivas Saltwater i obowiązkowo u mnie impregnacja przed pierwszym użyciem. Witam, i faktycznie linka 0,2 PE wytrzymała 2,5 kg?Akurat 0.2 jest pierwszy raz w moim posiadaniu, żadnych testów nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Testowałeś te linki ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPo chwili łowienia na razie pozytywnie. Świetna widoczność i rewelacyjna "lotność". Nawet takie maleństwo jak na foto super lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi