yakuza Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Power Strike , Stren Sonic Braid i stare PowerPro - w czasach swojej świetności dawały radę na przelotkach z drutu kolczastego Dzisiaj SIC mechaci linki - wszędzie deliknie , co za czasy Kiedyś to bez porcelanek.... Plecionka jęczała i nic jej nie było A teraz "alconite to gówno" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Kiedyś to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) Teraz to już nie ma kiedysia. Pamietam jak moja Germina była powycierana w zęby jak piła i się łowiło bo innej nie było. Jak się zmęczył człowiek spinningiem to ta sama wędka robiła za gruntówkę, Edytowane 12 Września przez Qh_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) Dwa nowe kije kolegi, to raczej przelotki czyste.Jeden kilkugodzinny wypad nad moją przyborową Wisłę i przelotki nie brudne a usyfione. Lecz faktycznie odkąd mam na wszystkich swoich kijach Torzite problem strzępienia pleciek jest dużo mniej odczuwalny niż na SIC. Nie pisząc o Alconite czy jakiś chińczykach. Dlatego myję je szczoteczką do zębów z mydełkiem do rąk co drugi czasem trzeci wypad. I linki długo służą. A co najważniejsze: nie strzelają gdzie popadnie a tylko na węzłach. PS. Linki używam w przedziale 0,4-1,2 PE więc cienko. Ale żadnych chinoli tylko dobre modele: Daiwa Morethan, Tournament, 3 różne Sunline czy Gosen Edytowane 12 Września przez Kozi81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) Teraz to już nie ma kiedysia. Pamietam jak moja Germina była powycierana w zęby jak piła i się łowiło bo innej nie było. Jak się zmęczył człowiek spinningiem to ta sama wędka robiła za gruntówkę,a ja do dzisiaj użytkuję germine Po dziadku się ostała...Ryb u mnie nie ma to chociaż czymś konkretnym się bawię Moja ma zielony blankGermina sport 3000mm 30-60gKawał kija w porównaniu do aktualnych wynalazków Edytowane 12 Września przez yakuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi